5.790,00 DKK

Mallorca - Cykelferie

Mallorca - Oplev de ukendte sider af den velkendte ø

OBS: Se kort over turen længere nede på siden.

Mallorca er kendt for sine charterferier og badeturisme, men kigger man uden for strandhotellerne, har øen en fantastisk natur at byde på. Når man står på de stejle klipper og kigger ud over de stille azurblå bugter, langt fra det rige byliv, så kan man rigtig mærke Mallorcas charme. I bakkerne på den indre ø kan lyden af de gamle møllers susen, sammen med cikadernes sang, næsten lyde som om øen hvisker søde ord til folk, der lytter. 
Kysten og den indre ø har hver deres egen charme, og I vil komme til at stifte bekendtskab med dem begge. I Porto Cristo’s Dragehuler vil I opleve hvor kreativ og til tider bizar, naturens arkitektur kan være. I vil opleve maleriske fiskerbyer og glinsende saltsøer, og der vil selvfølgelig være mange muligheder for at svømme og solbade, uden at skulle booke en plads mange timer i forvejen.

De forskellige stadier af turen er let til moderat. Der vil være nogle gode stigninger, der vil være efterfulgt af behagelige nedkørsler, og til den sværeste del af ruten vil der være transport med bus. Cyklingen foregår mest på sideveje, på små landeveje og på stier, for at undgå trafikken så meget som muligt.

Det er på denne tur muligt at leje El-Cykel. Ved hjælp af en lille el-motor hjælper cyklen dig, så længe du selv er aktiv i pedalerne. Dermed er der endnu mere overskud til at nyde det smukke landskab, også når det går op ad bakke.

 • Halvpension og overnatninger på 3 og 4 stjernede hoteller
 • Glinsende farverige saltsøer
 • Ruinerne af de ca. 3000 år gamle boliger i Capocorp Vell
 • Lækre sandstrande med krystalklart, azurblåt vand, der er oplagt til en dukkert
 • Mallorcas smukkeste bytorv i Santa Margalida.
 • Bjerglandskabet gennem Sierra de Tramuntana
 • Nostalgisk togtur med den gamle sporvogn fra Sóller til Palma
 • Guidet rundtur i Palmas gamle bydel
Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst til Playa de Palma

Ved ankomst til Palma de Mallorca er det lettest, at tage en taxi fra lufthavnen til jeres første hotel i Playa de Palma (ca. 5-10 km.)

Dag 2 Playa de Palma –Colònia Sant Jordi (ca. 60 km.)

Dagen starter med velkomstsreception og præsentation af  turen. Den første etape vil tage jer langs kysten til Capocorp Vell - Kyklopernes Rige. Dette er resterne af de oprindelige indbyggeres hytter, der kan dateres helt tilbage til omkring 1000 år før vor tidsregning, og det er bestemt et besøg værd. Typiske Mallorcanske vindmøller viser vejen til saltområdet ved Llevant med søer, der glinser lyserødt og hvidt i solen. Ved dagens endestation i Sant Jordi venter lækre sandstrande med krystalklart azurblåt vand, hvor dagen oplagt kan afsluttes med en dukkert.

Dag 3 Colónia Sant Jordi – Porto Cirsto (ca. 60 km.)

På denne dag går cykelturen gennem landsbyen Ses Salines, der er opkaldt efter det nærtliggende, mineralrige naturområde, der ud over at give søerne forskellige smukke farver er en magnet for fugle, heriblandt store mængder af vadefugle, der på træk fra Afrika mod ynglepladserne i Europa gør ophold her.  Fra Ses Salines går vejen direkte til en botanisk have. I vil også komme forbi den klippeomkransede bugt Cala Santanyi med dens lille fine sandstrand.
Senere går turen gennem små fiskerlandsbyer til den kendte naturbro Es Pontas, der står lige ud for kysten. Ved Porto Cristo kan I opleve Dragehulerne med deres spændende formationer.

Dag 4 Porto Cristo – C’an Picafort (ca. 65 km.)

På fjerde dagen kommer I til at cykle gennem den lille lokale by Son Carrio til Manacor, der er Mallorcas hovedsæde for keramik og lerperler. Efterfølgende vil ruten tage jer gennem Santa Margalida, en landsby med Mallorcas smukkeste bytorv. En vigtig del af cykelferie på Mallorca er kaffepauserne på de særdeles hyggelige caféer, der findes i de små landsbyer, og her er torvet i Santa Margalida oplagt til netop sådan et stop. Herfra cykler I gennem en del af øens mest charmerende landskab frem til C’an Picafort.

Dag 5 Port de Pollenca/Alcúdia (ca. 45 km.)

På femte dagen skal bagagen ikke pakkes sammen, da der er endnu en overnatning i C’an Picafort. Cykelturen går i dag gennem et naturreservat for fugle og videre til den gamle romerske havneby Pollensa. Senere fortsætter cykelruten langs kysten til Alcúdia, der er den ældste by på Mallorca, og stedet hvor Romerne i år 123 f.kr. erobrede øen, da de gik i land fra bugtens sandstrande. Herfra går turen tilbage til hotellet.

Dag 6 C’an Picafort – Port de Sóller (ca. 50 km. + bus)

I dag cykler I ind på den indre ø gennem byerne Muro og Inca og frem til bjerglandskabet Sierra de Tramuntana. Hvor bjergkæden er højest rækker den 1.447 m.o.h. En bus vil først fragte jer til Lluc klosteret, og derefter til et punkt 1.200 m.o.h. Herfra fortsætter I turen gennem en af de smukkeste landsbyer i Spanien – Fornalutx. I kommer også til den charmerende fiskerlandsby Port de Sóller, og på vejen ses der appelsin- og citronlunde.

Dag 7 Port de Sóller – Playa de Palma (ca. 10 km- + togtur)

Denne dag starter med en nostalgisk tur med en hyggelig sporvogn, der tager jer gennem Appelsindalen, over spektakulærer broer og gennem 13 tunneler på den 27 km lange tur ned til hovedstaden Palma. Her er der arrangeret en guidet tur i den gamle bydel. Efterfølgende går dagens korte cykeltur langs kysten til Playa de Palma.

Dag 8 Hjemrejse

Efter morgenmad checker I ud af hotellet.

Prisen inkluderer

 • 8 dage/ 7 nætter med overnatninger på 3-4 stjernede hoteller
 • Lækre morgenmadsbuffeter
 • 6 x halvpension ved buffet (i Port de Sóller kun morgenmad)
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Et orienteringsmøde ved turens start med alt relevant information
 • Veltilrettelagte ruter og rutebeskrivelser, herunder rutekort, overblikskort, info om turist attraktioner og vigtige telefonnumre
 • Selv om turen er selvguidet er der indlagt flere møder undervejs med en turguide
 • En special Paella frokost inkl. vin (normalt i Fornalutx på 6. dagen)
 • Bustransport over Tramuntanabjergene med stop ved Lluc klostret
 • Tur med den gamle sporvogn fra Sóller til Palma
 • En omfattende byrundtur i Palma de Mallorca
 • Ruterne tilgængelige på GPS
 • Service hotline (telefonisk) tilgængelig under hele turens varighed
Ikke inkluderet
 • Transport fra Danmark til Mallorca t/r.
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
 • Leje af cykel for hele turen kr. 800,- (El-cykel kr. 1.500,-)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
Afrejse
Hjemkomst
01. september 2017
08. september 2017
6.890,00 DKK
03. september 2017
10. september 2017
6.890,00 DKK
08. september 2017
15. september 2017
6.890,00 DKK
10. september 2017
17. september 2017
6.890,00 DKK
15. september 2017
22. september 2017
6.890,00 DKK
17. september 2017
24. september 2017
6.890,00 DKK
22. september 2017
29. september 2017
6.890,00 DKK
24. september 2017
01. oktober 2017
6.890,00 DKK
29. september 2017
06. oktober 2017
5.990,00 DKK
01. oktober 2017
08. oktober 2017
5.990,00 DKK
06. oktober 2017
13. oktober 2017
5.990,00 DKK
08. oktober 2017
15. oktober 2017
5.990,00 DKK
13. oktober 2017
20. oktober 2017
5.790,00 DKK
15. oktober 2017
22. oktober 2017
5.790,00 DKK
20. oktober 2017
27. oktober 2017
5.790,00 DKK
22. oktober 2017
29. oktober 2017
5.790,00 DKK

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at man rejser minimum to deltagere sammen og overnatter i et dobbeltværelse.

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting, men I skal selv sørge for transporten til turens startsted, samt efter turens afslutning. Der er indlagt et velkomstmøde, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur.

I 2017 afvikles turen fredag til fredag og søndag til søndag fra d. 3. marts - 18. juni og fra d. 1. september - 22. oktober.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Transporten fra Danmark til Mallorca, Spanien t/r er ikke inkluderet i rejsearrangementet og I skal selv sørge for at booke din flyrejse. I kan nemt finde flyrejsen via fx momondo.dk eller t2t.dk. Det er jeres eget ansvar at sikre, at flyene passer med turens start- og slut dato. Vi anbefaler, at I booker rejsen hos os, inden I køber flybilletterne.

Hvem flyver til Mallorca

Fra København og Billund er der direkte fly til Palma Mallorca med blandt andre SAS, Norwegian og Ryanair. Det er også muligt at flyve direkte fra Hamburg med blandt andre AirBerlin.

Efter ankomst

Ved ankomst til Palma de mallorca lufthavnen, er det lettest at tage en taxi direkte fra lufthavnen til det første hotel i Cala Blava (ca. 10 km.).

Overnatninger

I overnatter på 3 og 4 stjernet, turistklasse hoteller med morgenmad og aftensmad inkluderet på alle hoteller på nær den 6. i Port de Sóller, hvor det er morgenmaden og frokosten der er inkluderet.

Sværhedsgrad

Cykelturen foregår på gode veje og er af moderat sværhedsgrad 2, med enkelte længere stigninger. Læs mere om vores graderingssystem her. I kører så vidt muligt på rolige veje, med begrænset mængde trafik. Vejene er lidt mere trafikerede i den absolutte sommerhøjsæson, men det er sjældent et problem.

Rejseforsikringer

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

 
Leje af cykler

Cyklerne er unisex og udvalgt efter solid kvalitet kombineret med den bedste komfort. Cyklerne er udstyret med lys, bagagebærer, skærme, 21 shimano gear, lås og en komfortable sadel. Desuden er der påmonteret en vandafvisende taske på både bagagebære og styr, og der medfølger et lille nødkit med relevant værktøj, ekstra cykelslange og pumpe.
For at kunne individuelt tilpasse cyklerne til jer, er det vigtigt at I oplyser køn samt højden på alle deltagere i kommentarfeltet ved booking af turen.
Leje af cykel koster kr. 800,- for hele ugen.

El-Cykler
På denne tur er det muligt at booke en unisex el-cykel, der gør det muligt at krydse bakket terræn med et smil. Hvis benene bliver trætte, støtter den elektriske motor, så du ikke sakker agterud.
Det kræver ikke nogle forudsætninger at køre en el-cykel. Så længe man selv er aktiv i pedalerne, assisterer el-motoren rytteren til en max hastighed på 25 km/t. Motoren får energi fra et aftageligt, genopladeligt batteri der rækker 120-180 km. på én ladning. El-cyklerne har samme udstyr som de ordinære cykler.
Leje af el-cykel kr. 1.500,- for hele ugen.

 
Udstyr og rabataftaler

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Cykelshoppen

Når du køber en cykelferie hos Mountain Adventures, får du 10% rabat på alle ikke-i-forvejen-nedsatte varer hos Cykelshoppen.dk.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af det mallorcinske klima, ses DMI's data her

Få tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Individuel cykelferie til Amalfi i Italien med transport af bagagen. ...
Sværhedsgrad: 2
Italien - Cykelferie i Toscana med ruter gennem Firenze, Lucca og Pisa, samt den smukke natur og de ...
Sværhedsgrad: 2-3
7 dages cykelferie langs den Toscanske kyst fra Pisa til Piombino med dagstur til øen Elba. T...
Sværhedsgrad: 2
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*