9.190,00 DKK

Tyskland - Cykelferie fra München til Venedig - gennem Dolomitterne

- Fra Marienplatz til Markuspladsen

To verdenberømte byer forbinder denne cykelrute. På turen vil I cykle klangs turkisblå floder og dybgrønne søer. I kan nyde imponerende udsigter over omkringliggende bjerge, som vil omkrænse jer lange hele ruten. I vil møde de livsglade beboere i Bayern, de gæstfrie tyrolere og de afslappede italienere Landskabet, menneskerne og maden vil variere meget i løbet af turen og det er en del af den store charme ved netop denne rute, som tager jer fra Alperne til havet - og som byder på et væld af mindeværdige oplevelser. En begivenhedsrig cykelferie.

I løbet af turen vil I cykle ad cykelstier, indtil I når Longarone. Herfra cykler I ad små og stille landeveje. I Italien bliver vejene mere befærdede, når I skal ind og ud af byerne. Selvom vi sørger for en transfer gennem Brennerpasset, så vil I stadig skulle tage kampen op med adskillige bakker i Bayern og Pusterdalen. Overvejende er cykelstierne asfalterede, men der vil forekomme strækninger på grusveje.

Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
feb.
mar.
apr.
maj

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst til München

Ved ankomst til det første hotel modtager I ekstra info-materiale og får udleveret evt. lejede cykler. München er hovedstad i Bayern og byen har en hel masse oplevelser til jer.

Dag 2 München til Bad Tölz

Cykelstien langs Isar-floden fører jer gennem frodige skove til Bad Tölz via Wolfratshausen og Geretsried. Dette er faktisk mødestedet af to handelsruter. Isar floden og den gamle "salt-vej" fra Reichenhall til Allgäu. De rigt udsmykkede huse står der stadig.
Distance: 60km

Dag 3 Bad Tölz til Achensee/Strass im Zillertal

I dag cykler I atter langs Isar-floden via Lengries til den imponerende sø Sylvensteinsee. Dette reservoir ligner en fjord, fordi vandet flankeres af høje bjerge på vejen mod Østrig. Når I har krydset grænsen, kommer I frem til den berømte sø Achensee. Bjergene tårner over jer, imens I cykler langs med søbredden til Maurauch eller Pertisau.
Distance: 50-75km

Dag 4 Achensee/Strass im Zillertall til Innsbruck

Nu cykler I ned i dalen og kører forbi Schwaz til Wattens. Derfra fortsætter I til byen Hall langs de tårnhøje bjerge, som omkrænser hovedstaden i Tyrol. Innsbruck er en historisk by, så der er rigeligt at opleve.
Distance: 45-60km

Dag 5 Innsbruck til Mühlbach og transfer over Brennerpasset

Efter morgenmad tager I over Brennerpasset (enten med tog eller med minibus). Fra den lille grænseby Brenner cykler I langs nyanlagte cykelstier langs Eisack-floden, indtil I når til den lille landsby Grossensass og senere den en-gang-mægtige by Sterzing. Derfra cykler I nedad til Franzensfeste med det berømte fort. I cykler nu østpå til Mühlbach - indgangen til Pusterdalen.
Distance: 55km

Dag 6 Mühlbach til Toblach

I dag cykler I langs Rhienz-floden gennem Mühlbacher Klause og videre til den lavere del af Pusterdalen og Bruneck - hvor der er et meget interessant populærkunst-museum. Olanger Staunsee-reservoiret ser mørkegrønt ud, som I cykler ind i Hochpustertal og det smukke syn giver ekstra energi, imens I cykler videre til Toblach. Dolomitternes bjerge er imponerende!
Distance: 55km

Dag 7 Toblach til Cortina d'Ampezzo

Cykeldistancen i dag er kort og tager jer sydpå forbi Toblach-søen og Dürren-søen. Den mest berømte tinde i Dolomitterne - "The three peaks of Laveredo" - tårner i baggrunden hele dagen. I når frem til Cortina d'Ampezzo ved at cykle gennem Höhlensteintal. Byen er kendt som Dolomitternes Dronning. Her kan I nyde en fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge og byen er et velbesøgt turistmål. Der er masser at se og opleve.
Distance: 30km

Dag 8 Cortina d'Ampezzo til Longarone

Det gamle jernbanespor er omdannet til cykelsti og den kommer I til et køre ad i dag. Ruten går gennem Boitetal-dalen, indtil I når til Pieve di Cadore. Fra denne historiske by cykler I sydpå langs Pieve-floden. På vejen mod Longarone - som er den nyeste af byerne på turen - kan I nyde den smukke udsigt.
Distance: 55km

Dag 9 Longarone til Conegliano

I cykler fortsat langs med Piave-floden, indtil I når til Belluno. Herfra forlader I floden og cykler langs søen Lago di Santa Croce, som er den næststørste sø i området efter Gardasøen. Dette er et populært turistmål på grund af det turkisblå vand og dejlige sandstrande. I fortsætter til den historiske Vittorio Veneto og videre til Conegliano, hvor store palæer og villaer præger bybilledet.
Distance: 60km

Dag 10 Conegliano til Treviso

Nu forlader I Alperne og cykler ned i det frodige lavland. Alt der smager godt i verden dyrkes her, men I bør holde særligt øje med den berømte "raddichio" (den røde salat fra Treviso), som dyrkes her. Byen kaldes også for "città delle aque" på grund af kanalerne i centrum. Vi anbefaler en gåtur langs kanalerne, hvor I støder ind i et væld af forskellige spisesteder og spændende butikker.
Distance: 50km

Dag 11 Treviso til Venedig/Mestre

I dag cykler I langs Sile-floden. Floden er kun 95km lang, men den er berømt, fordi den er nævnt i Dantes "Divine Comedy". Nu nærmer I jer målet! Små stille landeveje fører jer til jeres overnatningssted på fastlandet før Venedig (Mestre). Der er gode busforbindelser ind i selve Venedig, hvor vi anbefaler et glas vin på Markuspladsen.
Distance: 45km

Dag 12 Hjemrejse

Nu er turen slut og I checker ud fra hotellet. I kan enten flyve hjem fra Venedig eller I kan benytte de gode togforbindelser tilbage til München.

Prisen inkluderer

 • 11 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Velkomstmøde og briefing på dag 1
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Tranfsfer fra Innsbruck over Brennepasset (bus eller tog)
 • Detaljerede rutebeskrivelser og anden nødvendig dokumentation
 • Service hotline
 • Forsikring af evt. lejede cykler
Ikke inkluderet
 • Transport til/fra turens start- og slutsted
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Afrejse
Hjemkomst
01. juli 2017
12. juli 2017
9.190,00 DKK
08. juli 2017
19. juli 2017
9.190,00 DKK
15. juli 2017
26. juli 2017
9.190,00 DKK
22. juli 2017
02. august 2017
9.190,00 DKK
29. juli 2017
09. august 2017
9.190,00 DKK
05. august 2017
16. august 2017
9.190,00 DKK
12. august 2017
23. august 2017
9.190,00 DKK
19. august 2017
30. august 2017
9.190,00 DKK
26. august 2017
06. september 2017
9.190,00 DKK
02. september 2017
13. september 2017
9.190,00 DKK
09. september 2017
20. september 2017
9.190,00 DKK

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at man rejser minimum to deltagere sammen og overnatter i et dobbeltværelse.

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting, men I skal selv sørge for transporten til turens startsted, samt efter turens afslutning. Der er indlagt et velkomstmøde, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur.

I 2017 kan turen starte hver lørdag mellem 29. april og 9. september.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Transporten fra Danmark til München, Tyskland og hjem fra Venedig, Italien er ikke inkluderet i rejsearrangementet og I skal selv sørge for at booke jeres flyrejse. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. Det er jeres eget ansvar at sikre, at flyene passer med turens start- og slut dato. Vi anbefaler, at I bestiller turen hos os, inden I booker flybilletterne.

Overnatning

På denne tur overnatter I på gode 3- og 4-stjernede hoteller. Morgenmad er inkluderet.

Sværhedsgrad

Cykelturen foregår på gode veje og er af moderat sværhedsgrad 3, med flere længere og stejle stigninger. Læs mere om vores graderingssystem her.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Leje af cykel

Cyklerne er unisex og udvalgt efter solid kvalitet kombineret med den bedste komfort. Cyklerne er udstyret med lys, bagagebærer, skærme, 21 shimano gear, lås og en komfortable sadel. Desuden er der påmonteret en vandafvisende taske på både bagagebære og styr, og der medfølger et lille nødkit med relevant værktøj, ekstra cykelslange og pumpe.
For at kunne individuelt tilpasse cyklerne til jer, er det vigtigt at I oplyser køn samt højden på alle deltagere i kommentarfeltet ved booking af turen.
Leje af cykel koster kr. 800,- for hele ugen.

El-Cykler
På denne tur er det muligt at booke en unisex el-cykel, der gør det muligt at krydse bakket terræn med et smil. Hvis benene bliver trætte, støtter den elektriske motor, så du ikke sakker agterud.
Det kræver ikke nogle forudsætninger at køre en el-cykel. Så længe man selv er aktiv i pedalerne, assisterer el-motoren rytteren til en max hastighed på 25 km/t. Motoren får energi fra et aftageligt, genopladeligt batteri der rækker 120-180 km. på én ladning. El-cyklerne har samme udstyr som de ordinære cykler.
Leje af el-cykel kr. 1.500,- for hele ugen.

Udstyr

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Cykelshoppen

Når du køber en cykelferie hos Mountain Adventures, får du 10% rabat på alle ikke-i-forvejen-nedsatte varer hos Cykelshoppen.dk.

Få tilbud

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

8 dages cykelferie ad de gamle jernbanespor fra Dolomitterne til Venedig i Italien med transport af ...
Sværhedsgrad: 2-3
7 dages cykelferie med base på ét hotel, med skønne ruter ud gennem proseccovinm...
Sværhedsgrad: 1-2
8 dages naturskøn cykelferie ved de 10 søer i Salzkammergut nær Salzburg i &Osla...
Sværhedsgrad: 2
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

×VIND ET REJSEGAVEKORT PÅ 2000KR

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev - lodtrækningen sker hver tredje måned.

*