Bjergbestigning med danske guider mountain adventures

Bjergbestigning med danske guider

Bjergbestigning med danske guider

Små grupper, høj sikkerhed og fælles mål

Som vores navn indikerer, er Mountain Adventures specialiseret i eventyr til alverdens bjerge. Det gælder selvfølgelig også bestigninger og topture. Vores bjergbestigningsture ledes af erfarne danske bjergguider, der kender vigtigheden af god planlægning og en stor indsigt i at færdes i stor højde. I nært samarbejde med et team af lokale guider sørger guiden for at sikkerheden er i top. Bestigningerne er nøje tilrettelagt, så deltagerne har den nødvendige tid i programmet til at opnå den optimale højdetilvænning og dermed den størst mulige topchance.

Det er vigtigt for os at alle får en ekstraordinær oplevelse på bjerget. Derfor er vores grupper små, typisk mellem 8 - 12 deltagere. De små grupper sikrer at sikkerheden er i orden. Vi har altid ekstra lokale guider med, som kan hjælpe en deltager ned hvis det bliver nødvendigt, samtidig med at resten af gruppen kan fortsætte topforsøget. De små grupper og det fælles mål, giver også et stærkt socialt sammenhold deltagerne imellem.
Bjergbestigning med danske guider

Rejser

Bestigning af Cotopaxi(5.897m) & Chimborazo(6.268m)

Vi skal bestige den majestætiske Chimborazo vulkan, som er verdens højeste punkt – endda højere end Mount Everest! ( hvis man måler fra jordens center), og den smukke kegleformede Cotopaxi vulkan, som er verdens højeste aktive vulkan!

Pr. person
14 dage / 13 nætter
fra 19.298,-
5-6
Apr.
Maj
Jun.
Jul.
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Dec.
Jan.
Feb.
Mar.

På toppen af Toubkal med dansk rejseleder

GRUPPEREJSE: På denne tur tager Jon fra "Alene i Vildmarken" og Bjørn Jakobsen fra Uhrehøje jer med på en storslået vandrebestigning af Mt. Toubkal i Marokko. Turen til bjerget foregår ad den nye rute, hvilket betyder at I kommer mere ud i…

Pr. person
8 dage / 7 nætter
fra 7.121,-
3-4
Apr.
Maj
Jun.
Jul.
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Dec.
Jan.
Feb.
Mar.
Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.