Vandreferier med dansk rejseleder

Vandreferier med dansk rejseleder

Små grupper, bedre logistik

I Mountain Adventures vil vi gerne tage vores gæster længere ud, tættere på og højere op. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en ekstraordinær rejseoplevelse, hver gang de rejser med os. Derfor er vores grupper små, typisk mellem 8 - 18 deltagere. De små grupper sikrer at vores gæster får en rejseoplevelse for livet. De små grupper giver også et stærkt socialt sammenhold deltagerne imellem. Vi får også mulighed for at komme ud til seværdigheder, som ellers ikke er mulige at nå, når der er 25 - eller 30 deltagere i grupper. Det er f. eks. nemmere at komme ind i et kloster i Nepal og opleve en puja, hvor munkene sidder og messer og der er ingen spildtid. Logistikken fungere simpelthen bedre i en mindre gruppe.

Her kan du læse alt om vandreferie

Dygtige rejseledere

Grupperne er altid ledet af en dygtig og erfaren turleder. Når du deltager på en af vores grupperejser, kommer du til at rejse med ligesindede, der deler din interesse for storslået natur, aktive rejser og spændende kultur. Vores grupperejser med danske guider er altid tilrettelagt med stor omhu. Der er kælet for detaljen og vores turledere søger for at tilpasse tempoet, så alle kan være i gruppen kan være med.

Rejs som single, par eller med venner

Du kan deltage på vores grupperejser som single, som par, eller sammen med venner og kammerater. Mange af vores gæster knytter venskaber for livet. Der er som regel en stor aldersspredning i grupperne, hvilket giver en god dynamik deltagerne imellem. Hvis I er 8-10 deltagere der gerne vil rejse sammen, kan vi arrangere en specialtur kun for jer.
vandreferie med dansk rejseleder

Rejser

På toppen af Toubkal med dansk rejseleder

GRUPPEREJSE: På denne tur tager Jon fra "Alene i Vildmarken" og Bjørn Jakobsen fra Uhrehøje jer med på en storslået vandrebestigning af Mt. Toubkal i Marokko. Turen til bjerget foregår ad den nye rute, hvilket betyder at I kommer mere ud i…

Pr. person
8 dage / 7 nætter
fra 7.121,-
3-4
Apr.
Maj
Jun.
Jul.
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Dec.
Jan.
Feb.
Mar.
Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.