Indien er som skabt til trekking og bjergbestigning. Landet byder på alt lige fra storby til ørken, bjerge til regnskov. Tag på trekking i Ladakh, også kaldet ”Lille Tibet”, hvor stierne bugter sig mellem pilekrat, vilde roser og pastelfarvede bjergkløfter. Trekking i Ladakhs særprægede bjergområder er en unik feriemulighed. Bestig Stok Kangri og oplev de barske og øde bjerglandskaber og besøg et buddhistisk kloster. Slip sanserne løs og udforsk Indien via trekking ture eller bjergbestigning.

Der er enorm mangfoldighed i Indien, og religionen hinduisme præger kulturen meget. I Indien møder man hellige køer som vandrer fredeligt rundt og sariklædte kvinder. Landet byder på fine sandstrande og idylliske laguner, frodig regnskov og Himalayabjergene. Befolkningen i Indien er meget gæstfri, og landet har en fantastisk historie samt farverig kultur. 
 


Rejser

Indien - Trekking i Ladakh, 13 dage

Det klassiske trek gennem Markha dalen i "Little Tibet,"  over Kagmaru La, 5.274m med udsigt over Himalaya, Ladakh og Zanskar bjergkæderne.

Det klassiske trek gennem Markha dalen i "Little Tibet," som er et af verdens højeste beboede plateauer, byder på fabelagtig udsigt over Himalaya, Ladakh og Zanskar bjergkæderne.Efter at have brugt et...

13 dage - Sværhedsgrad: 4

Pris fra DKK 13.590,00
dec jan feb mar apr maj jun jul aug sep okt nov
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider