Slovenien er en perfekt destination for vandreture, med landets grønne frodige dale, dramatiske kløfter og panoramaudsigter. Mountain Adventures byder på vandring i smukke omgivelser i de Juliske Alper og nationalparken Triglav i det nordvestligste hjørne af Slovenien. På vandringen vil der blandt andet være udsigt til smukke gletsjersøer omgivet af skovklædte skråninger.

En vandreferie i Slovenien er en unik mulighed for at opleve et smukt alternativ til de mere besøgte lande i Europa.

Slovenien er et bjergrigt land, og næsten halvdelen af landet er dækket af skov med kuperede sletter. Landet bliver ofte overset af ferierejsende, men Slovenien er et fantastisk alternativ til de mere besøgte rejsemål i Europa.

Området i det nordvestlige Slovenien er et imponerende naturområde med mange forskellige plantearter og vilde dyrearter. 
 


Rejser

Slovenien - Vandreferie i de Juliske Alper

Individuel selv-guidet vandreferie mellem charmerende landsbyer og gennem grønne dale omgivet af forrevne bjergtinder. Overnatning på gode hoteller og bagagetransport mellem hotellerne. 

 
 
 

Dette er en vandreferie for den magelige person, som sætter pris på gode hoteller og afslappet vandring i smukke omgivelser. Der er tale om nem vandring ad gode stier i Triglav Nationalpark i det nord...

8 dage - Sværhedsgrad: 2

Velegnet til solorejse
Pris fra DKK 4.990,00
dec jan feb mar apr maj jun jul aug sep okt nov
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider