Forrige

Næste

De 10 mest populære vandreferier i 2020

Vandreferie bliver mere og mere populært og det giver mening. Det er få andre ferieformer, som er så ligetil og samtidig byder på så stor en grad af kultur-, natur- og madoplevelser. Dertil er det naturligvis kun godt at man får rørt sig og bruger kroppen aktivt på ferien.

Fra år til år kan vi se tendenser omkring, hvor de fleste vælger at rejse til. Vi har selvfølgelig vores bestsellers, men der er alligevel vandreferier, som enkelte år oplever ekstra stor popularitet.

 

Vandreferie på Caminoen

vandreferie på caminoen

Den er ikke til at komme uden om. Caminoen er og bliver en af de mest populære vandreferier derude. Det skyldes ikke mindst, at man ved at gå Caminoen kombinerer de smukke vandreruter med kulturoplevelser. Det er særligt Caminoens historie, som gør turen til noget særligt. Der er bare et eller andet over, at gå på de samme stier, hvor pilgrimme har vandret i flere hundrede år.

Vi har flere forskellige udgaver af Caminoen og herunder kan I se de to mest populære ruter.

Caminoen – Sarria til Santiago de Compostela

Caminoen – Porto til Santiago de Compostela

 

Vandreferie i Dolomitterne

vandreferie i dolomitterne

Dette har egentlig været under opbygning i mange år, men Dolomitterne bliver mere om mere populære blandt vandrere. Området kan være lidt besværligt at komme frem til – hvis man ikke kører selv – men når man først er fremme, er det hele umagen værd. Bjergene er storslåede, smukke og kulturen i området er bare super hyggelig.

Vi har i år endnu flere ture i Dolomitterne, som I kan se ved at klikke på billedet herunder.

Alle rejser til Dolomitterne

 

Vandreferie ad Via Francigena

vandreferie ad via francigena

Igen er der noget med historie og pilgrimme. Via Francigena fra Lucca til Siena er og bliver en helt imminent rute og det er da også fantastisk at vandre i Toscana og overnatte i smukke og velbevarede middelalderbyer hele vejen. Det er særligt byerne Lucca og Siena, der trækker (for de er utrolige), men byerne imellem er mindst lige så spændende.

Vi har Via Francigena fra Lucca til Siena, som I kan se ved at klikke på billedet herunder.

Via Francigena fra Lucca til Siena

 

Vandreferie i Montenegro

vandreferie i montenegro

Her kommer en rigtig up-and-coming vandredestination. Montenegro er et enormt smukt sted og er endnu så meget en niche-destination, at ruterne bestemt ikke er overrendt. Vi er mest til ruterne langs kysten, hvor der er mulighed for at hoppe en tur i vandet om aftenen og hvile fødderne.

Vores vandreferie i Montenegro kan I se ved at klikke på billedet herunder

Vandreferie langs kysten i Montenegro

 

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

vandreferie rundt om mont blanc

Denne rute har i årevis været en af de mest populære vandreruter i Europa. Turen fra Les Contamines til Chamonix er både varieret og udfordrende, så populariteten er ganske forståelig. I kan læse vores blogindlæg om de ”farlige” passager Rundt om Mont Blanc ved at klikke her.

Denne vandreferie har været en af vores bestsellers i årevis. I kan læse mere om turen ved at klikke på billedet herunder.

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

 

Vandreferie i Slovenien

vandreferie i slovenien

De juliske alper er et skønt område med forrevne bjergtinder og grønne dale. Vandreruterne i Triglav Nationalparken bliver stadig mere besøgt og selvom området på ingen måde er ”ramt” af turister begynder vandrere fra hele verden så småt at få øjne op for dette område.

Vores vandreferie i de Juliske Alper plejer at være ganske populær, men allerede i år ser vi gode tegn på, at det er i vækst.

Vandreferie i de Juliske Alper

 

Vandreferie langs Amalfikysten

Amalfikysten er et gudesmukt område i Italien. Området har altid været meget populært og det er efterhånden velkendt, at ruterne langs Amalfikysten er fantastiske. Gudernes Sti er nok den mest kendte rute, men de andre er mindst lige så imponerende.

På vores vandreferie langs Amalfikysten bor man - modsat mange andre ture dertil - kun i de populære kystbyer.

Vandreferie langs Amalfikysten, 6 dage

Vandreferie langs Amalfikysten, 8 dage

Vandrferie langs Amalfikysten og Sorrentohalvøen, 9 dage

 

Trekking i Nepal

vandreferie i nepal

Vi har altid haft et særligt fokus på Nepal og Himalaya er aldeles fantastisk. Turene er lange, smukke og fulde af oplevelser i mødet med den Nepalesiske kultur. Everest Base Camp Trek har altid været meget populær, men vi oplever efterhånden at lige så mange efterspørger Annapurna Base Camp Trek og Rundt om Manaslu.

Alle vandreferier i Nepal

 

Vandreferie i Skotland: West Highland Way

vandreferie west highland way

West Highland Way er en af vores mest populære nye vandreferier. Ruten er verdensberømt og omgivelserne er også så smukke, at det er svært ikke at længes mod højlandet. Vi ser tegn på, at denne rejse bliver særligt populær i 2020.

Vandreferie langs West Highland Way

 

Vandreferie i Schweiz: Via Alpina Bear Trek

Vandreferie schweiz via alpina

Der er nok nogle, som læser ”Bear Trek” og får et billede af en tur, hvor man skal holde øje med bjørne hele tiden. Det skal man heldigvis ikke, da der ikke har været bjørne i området i årevis. Via Alpina var en af vores mest populære vandreferier i 2019 og allerede nu kan vi se, at det samme bliver tilfældet i 2020.

Vandreferie i Schweiz: Via Alpina Bear Trek

Forrige

Næste

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.