AKTIV FERIE

FOR ALLE

Vandreferie

Klik & se mere

Cykelferie

Klik & se mere

Adventure

Klik & se mere

Sådan bestiller du en rejse hos Bering Travel

Her er en lille beskrivelse af, hvordan du bestiller en rejse hos Bering Travel. Vi beskriver det meget detaljeret, så det ligner en længere proces end det faktisk er. Hovedpunkterne er således:

1. Du finder din ønskede rejse og bestiller den
2. Vi bekræfter din rejse
3. Du booker en evt. flyrejse til turen
4. Alt er på plads og du har en fantastisk ferie

Herunder er den længere version af det ovenstående.

Find din rejse

Det første der skal ske, er, at du skal finde din foretrukne rejse. Vi har et bredt udvalg af vandreferier, cykelferier og bjergbestigninger.

Den rette sværhedsgrad
Når du skal bestemme dig for, hvilken rejse, du skal vælge, så er det en god idé at holde øje med sværhedsgraden. Hvis du er i tvivl om, hvad vi fx mener med en ”sværhedsgrad 2”, så kan du se dette på følgende sider.

Sværhedsgrader for vandring/trekking og bjergbestigning
Sværhedsgrader for cykelferier

Prisen
Du tjekker prisen på rejsen ved at vælge datoen i den gule bjælke, hvorefter prisen skifter til rejsens pris på den konkrete dato.

Vælg dato

Hvad er inkluderet i prisen?
Det er vigtigt, at du tjekker, hvad der er inkluderet i prisen, inden du bestiller. Dette finder du ved at scrolle ned på siden til ”Prisen inkluderer”. Det ser således ud

Inkluderet i prisen

Praktisk info

Længere nede på siden finder du afsnittet med praktisk info til turen. Her står fx, hvordan du kommer frem til turens start og flere detaljer om mad, udstyr og pris.

Transport
Et af de vigtigste elementer, når du finder ud af, om du vil på den konkrete rejse er transporten til turen startpunkt. Nogle destinationer kan man køre til i egen bil, men de fleste vælger at flyve til en nærliggende lufthavn og derfra finde til startpunktet med lokal transport.

Flyrejsen
Under praktisk info på din ønskede tur, vil der stå, hvor det er bedst at finde flyrejsen. Nogle gange er det via fx Momondo.dk eller t2t.dk og andre steder er det bedst at købe flyrejsen hos et dansk charter-rejsebureau (fx Apollo Rejser eller Bravo Tours). På den konkrete tur vil du fx kunne se, hvilken lufthavn, du skal flyve til.
Bemærk: Det er bedst, at du venter med at købe flyrejsen til vi har bekræftet din rejse (mere om det herunder).

Transport fra lufthavnen
Når du ankommer er det typisk, at du selv skal finde til det første hotel (med mindre lufthavnstransfer er inkluderet i prisen). På turen beskriver vi de forskellige måder, du kan komme frem på, men det bedste, du kan gøre er at tjekke den hjemmeside, som hedder ”Rome2Rio.com”. På den side er det lynhurtigt at få et overblik over, hvordan man kommer fra A til B, hvor som helst i verden.

Du finder siden her: www.rome2rio.com

 
Nu har du bestilt en rejse

Når du har bestil din ønskede rejse, går vi i gang med at få turen bekræftet. Det sker ved, at kontakte hoteller og andre samarbejdspartnere på destinationen. Derfor kan denne proces tage op til et par dage (i enkelte tilfælde også lidt længere end det).
Når alt er på plads får du en bekræftelsesmail fra os, hvor vi bl.a. skriver, at du nu kan købe din flyrejse. Du vil også få et login til din ”min rejse”-side, hvor du finder yderligere information om turen og hvor alle dine rejsedokumenter bliver lagt på efterhånden, som de er klar.

Du køber evt. flyrejse

Nu køber du din eventuelle flyrejse. Hvis din rejse inkluderer transfer til/fra lufthavnen, skal du nu gå ind på din ”min rejse”-side og indtaste dine flyoplysninger. Vi skal nok minde dig om det.

Alt er på plads

Nu skal du blot slappe af og glæde dig til et fantastisk eventyr. Cirka 3-4 uger inden afrejse, vil du modtage en voucher fra os, hvorpå der står adressen på det første hotel, et hotline-nummer, så du altid kan få fat i os og andre relevante informationer.

Du skal endelig sige til, hvis du har spørgsmål til et eller andet.

Friluftsland
Rejsegarantifonden
Adventure Travel Trade
 
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt os

Vi er til rådighed alle hverdage fra kl. 09 - 16

Tlf. +45 71 99 65 50

Eller skriv til os på:

[email protected]

Tryghed på rejsen

Berings Tryghedspakke

Følg os

 

;

×Modtag vores Nyhedsbrev

Vi sender nyheder om rejser, konkurrencer og gode tips

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 65 50
Mail: [email protected]

Se åbningtider