Rejsen kan desværre ikke bestilles online lige i øjeblikket.

Ring til os på 71 99 02 89, eller vend tilbage på et senere tidspunkt for at bestille.

Italien - MTB-teknik-camp i Livigno med coach Mads Weidemann

Livigno er indenfor de sidste par år blevet en must-try bikepark. Det er en top-moderne bikepark som byder på alle former for spor; alt fra klassiske bikepark-spor til naturspor fordelt over 50 km og kategoriseret som blå, røde og sorte. De fleste spor nås med adgang via det veludbyggede liftsystem, hvor andre kræver, at vi cykler en smule opad for at nyde oplevelsen nedad.

Turen til Livigno bikepark er for dig, som ønsker køretekniske undervisning og udvikling af dine færdigheder på udfordrende underlag, indenfor trygge rammer, med professionel dansk instruktør/guide og ikke mindst få en oplevelse med en af Europas bedste bikeparks i et uforglemmeligt og yderst smukt italiensk alpelandskab.

Vi både cykler og kører i lifter op under turen. Vi kører opkørsler på 10-30 minutter og nedkørsler af 5-20 minutters varighed, plus vi befinder os fra ca. 1.800 – 3.000 m.o.h., hvilke alt sammen sætter krav til din fysiske form. Derfor anbefaler vi, at du har en fornuftig grundform, hvor du fysisk kan holde til at være aktiv 5-8 timer om dagen.

Under hele turen lærer du et bredt udvalg af køreteknikker til sving, op/nedkørsler, berms, switchbacks, hop, drop, stennet underlagt fx rockgardens, linjevalg, sporanalyse og allervigtigst din grundposition: Grundpositionen, er positionen på cyklen, hvorfra du bevæger dig ind i de alle andre teknikker, og som gør det lettere, sjovere og mere oplevelsesrigt at være mountainbiker.

Til opholdet anbefaler vi en fully (fuldt affjedret) mountainbike med vandring på ml. 140 til 170 mm. Ejer du ikke sådanne, kan denne lejes i Livigno eller via vores danske samarbejdspartner.

Deltagerkravet er et åbent mindset med lyst at møde udfordrende MTB spor, hvor der læres et væld af køreteknikker i trygge rammer.

På rejsen møder og indgår du i et stærkt fællesskab med ligesindede MTB-ryttere til sparring, latter og sammenhold, hvor du udbygger dit MTB-netværk og måske finder kommende træningspartnere.

Dette gør vi dagligt

 • cykler ml. 500-800 højdemeter
 • cykler 6-8 timer
 • træner køreteknikker i op til 5 timer
 • kører spor i kategorien blå, røde og måske sorte alt efter niveau
 • kører på underlag, der adskiller sig fra danske forhold
 • rykker grænser indenfor trygge rammer med professionel instruktør
 • nyder udsigten, vejret og det smukke område, hvori vi holder fornødne pauser, spiser frokost og evt. drikker hamrende god kaffe og spiser død-lækrer kager og italiensk isMountainbike-orakel

Mads Weidemann

Mountainbike-orakel

Læs mere »

Overblik
Afrejse i månederne:
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

Vi ankommer til hotellet i Livigno, hvor vi finder os til rette og siger goddag til hinanden.

Dag 2 Slap af og

I dag er der ingen undervisning. Dagen bruges til at "lande" i Livigno og da jeres liftkort også gælder i dag, kan I eventuelt køre en tur i området selv. Da Mads er i Østrig ankommer han i løbet af denne dag.

Dag 3 Nedkørsel og hop

Vi starter med grundposition, effektiv nedbremse- og svingteknikker på Coast To Coast samt Roller Coaster sporene.

Vi træner nedkørsel, hoppeteknik og flow på Hutr og S-way sporene og afslutter med en dukkert i søen.

Dag 4 Tutti Frutti!

Vi kører Tutti Frutti Epic MTB Tour på 45 km varieret MTB spor, hvor fokus er på lærte teknikker.

Dag 5 Tekniktræning

Tekniktræning på udfordrende underlag med tilhørende teknikker.

Dag 6 Schweiz

Vi cykler sgu til Schweiz!

Dag 7 Carosello

Solopgang på Carosello og derfra frit sporvalg og evt. ønsker til træning.

Dag 8 Hjemrejse

Ak. Turen er slut for denne gang. Vi siger farvel og ses til næste år.

Prisen inkluderer

 • 7 nætter i dobbeltværelse (enkeltværelse er muligt)
 • Morgenmad alle dage
 • 5 dages enduro/trail mountainbike med guide og instruktør
 • Liftkort
 • Brug af hotellets welness-center
 • Brug af hotellets værksted og cykelopbevaring
 • Gratis Wifi på hotellet
Ikke inkluderet
 • Transport til/fra Livigno
 • Leje af cykel
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
Afrejse
Hjemkomst

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se enkeltpersontillægget ved at vælge "1 person" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Flyrejse / Transport

Rejsen fra Danmark til Livigno er ikke inkluderet i prisen. Generelt er det lettest at køre dertil selv og turen tager ca. 14-15 timer. Vi har oprettet en facebookgruppe, for alle som skal af sted på turen og her vil det måske være muligt at koordinere samkørsel.

Den anden måde at kommer dertil er ved at flyve til Milano og derfra tage toget til Milano. Få overblik over den tur via Rome2Rio.

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den helt rigtige flyrejse.

Overnatning

På denne tur bor vi på det nye hotel Green Rose Livigno. Dette lille familiedrevne hotel har lækre værelser, er eco-friendly, ligger lige ved lifterne, en overdækket garage til cyklerne og har et værksted, hvor cyklerne kan repareres. Hotellet har gratis wifi, fitnessrum og en hyggelig stue, hvor man kan slappe af, læse eller se film.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at købe frokost og aftensmad i byen eller på hotellet.

Cykel

Cykelleje er ikke inkluderet i prisen. Vi vil anbefale, at du tager din egen med. Det er også muligt at leje en mountainbike lokalt. Kontakt os, hvis du vil have mere information om dette.

Sværhedsgrad

Længere og kuperede ruter med stigninger, ofte i krævende terræn. Du skal være vant til at cykle mountainbike regelmæssigt og kunne tilbringe flere timer i sadlen i løbet af en dag - med indlagte pauser. 

God kondition er en nødvendighed og man skal være frisk på udfordringer.

Teknikken til ruten/sporets udfordringer lærer du af teknik og undervisningsekspert Mads Weidemann, professionel MTB-rytter.

Rejseleder Mads Weidemann

Mads Weidemann har en baggrund med 10 års erfaring som professionel downhill mountainbike rytter.
Derigennem har han studeret, lært og udviklet et helt kompendium af funktionelle og professionelle MTB teknikker, som han naturligvis selv bruger, når han konkurrerer i udlandets bjerge og herhjemme under danske forhold underviser i korrekt MTB teknik.
Mads er ledende MTB instruktør på Oure Sommerhøjskoles MTB kurser. Han underviser og videreudvikler MTB instruktørerne i DGI-regi og MTB klubber som DMK, Holte, Varde, Silkeborg, Kolding m. fl. bruger også hans mangeårige ekspertise.
 
Den kvindelige eliterytter Lisette Rosenbeck er under hans vinger, og hun har i år haft sin bedste sæson nogensinde med mange podiepladser.
Derudover teknik-trænede han det tidligere DMK/Webike hold med bl.a. den dobbelte verdensmester Simon Andreassen og danmarksmester Sebastian Fini.
Og som Mads siger, så er MTB teknik MTB teknik uanset cyklens formål. Der kan ikke skelnes mellem XC eller fx downhill teknik, så længe formålet er at komme sikkert igennem det udfordrende, sjove og flowrige mountainbike spor.

info om turen

Ingen deltagelse uden cykelhjelm!

Vi anbefaler dig at have en fuldt affjedret mountainbike i kategorien trail / enduro med minimum 130 mm. vandring, gerne med dropperpost.

En god fysisk form er et krav, da du dagligt er minimum 6 timer på cyklen og ”under uddannelse” 6 dg. dage i træk, hvilket er fysisk og mentalt anstrengende.

Der skal yderligere tages højde for brug af ekstra energi på:

    Rejsen dertil
    Højdeforskelle
    Temperatursvingninger
    Tættere på Solen
    Anderledes inde & udeklima
    Pludselige omskiftelige vejrforhold
    Mulig sprogbarriere
    osv.

Der er mulighed for at tanke vand igennem dagen og gøre hold ved købmand.
Under træningen / turen anbefales det at medbringe energiprodukter som fx gel, bar, drikkelse, klapsammen-mad m.v.

Solcreme og solbriller, for at undgå solens skarpe og trættende stråler.

Flere sæt cykeltøj. Det er fordelagtigt at medbringe flere sæt cykeltøj og gerne cykel / baggy-shorts med puder (for din egen bagendes skyld).

Hvis uheldet er ude medbringer instruktøren førstehjælpskit, mobiltelefon med nr. til skadestue.

Ved defekt cykel medbringer instruktøren cykelslanger, pumpe, mulititool osv. til låns.
Der opfordres dog til, selv at medbringe div.: En rygsæk beregnet til MTB-kørsel evt. med indbygget vandblære og med plads til multitool, dækjern, ekstra slanger, pumpe, geardrop, samleled til kæde, førstehjælpskit, ekstra trøje (regnjakke, fleece / vind-vest, svedundertrøje m.v.), en ”BUFF”, ekstra brilleglas til sol- eller gråvejr, knæ-, ryg- og/eller albuebeskyttelse eller anden form for beskyttelse, hvis dette ønskes.
Der vil ikke være behov for en fullface hjelm medmindre man selv ønsker denne.

Med dagens høje aktivitetsniveau skal der tankes op til morgendagens træning. Derfor anbefales der, at du spiser et solidt morgen, frokost og aftensmåltid og gerne tager en ekstra portion.

Det er muligt at købe sig til overnævnte fødevare, produkter m.v., hvis ikke disse medtages hjemmefra.

Vi anbefaler brug af beskyttelsesudstyr. Beskyt dig selv med det fornødne udstyr, så du føler dig gearet til at udvikle dine færdigheder. Knæ og albuebeskytter anbefales samt evt beskyttelse på overkroppen. Cykelhjelm i form af ”normal” eller fullface hjelm er valgfrit.
Desuden anbefaler vi en rygsæk med minimum 2 liters vandblære.

Udstyr og rabataftaler

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Cykelshoppen

Når du køber en cykelferie hos Mountain Adventures, får du 10% rabat på alle ikke-i-forvejen-nedsatte varer hos Cykelshoppen.dk.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

GRUPPEREJSE - Rejseleder på denne tur er den professionelle mountainbike-rytter Mads Weidemann...
Sværhedsgrad:
GrupperejserMads Weidemann
Kør langs gamle skovstier imens I oplever alt hvad Dolomitterne har at byde på. En fant...
Sværhedsgrad: 4
GRUPPEREJSE MED MADS WEIDEMANN - En storstlået oplevelse på Mountainbike i Atlasbjergene...
Sværhedsgrad: 4
GrupperejserMads Weidemann
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider