Dag 1 Ankomst til Menton

I ankommer til den smukke kystby Menton ikke langt fra den Italienske grænse. Afhængigt af ankomsttidspunktet anbefaler vi en slentretur langs kystpromenaden, igennem den gamle bydel og de smukke parker.

Dag 2 Vandring fra Menton til Sainte-Agnès

Lige bag Menton rejser bjergene sig fra kysten. I vandrer op igennem det maleriske landskab med landsbyer som Castellar og Sainte-Agnès. I overnatter på en lille kro, med udsigt over Menton bugten.
Aftensmad er inkluderet og nydes på overnatningstedet.

Vandretid Ca. 2-5 timer
Distance 12KM
Højdemeter 540M
Højdemeter 540M
Dag 3 Bestigning af Mont Baudon (1.266m)

Dagens vandring tager jer ad små stier gennem timian, vilde asparges og rosemarinklynger op til toppen af Mont Baudon, der med sine 1.266m giver jer en fantastisk 360 graders udsigt over bjergene og havet og alt der imellem. Vandringen er en rundttur og I overnatter igen i Sainte-Agnès. Aftensmad er inkluderet og nydes på overnatningstedet.

Vandretid Ca. 5 timer
Højdemeter 600M
Højdemeter 600M
Dag 4 Vandring gennem middelhavslandskabet ned til Menton

Dagens vandring går gennem en autentisk kombination af middelhavsdufte og alpine blomster og buske. Turen fortsætter over hedeagtigt landskab og gennem fyrskov, inden I ankommer til Gorbio. Denne lille landsby ligger tronende på et højdedrag, med bjerge i ryggen og fantastisk udsigt over det smukke grønne terræn. I vandrer videre til Roquebrune, en anden lille landsby, som også emmer af en helt anden stemning end nede ved den nærtliggende kyst. I overnatter på hotel i kystbyen Menton. Aftensmaden er ikke inkluderet, men byen er fuld af fine restauranter.

Vandretid Ca. 5 timer
Højdemeter 300M
Højdemeter 900M
Dag 5 Vild natur i bakkerne over Monte Carlo

I starter dagen med at tage toget fra Menton til Monaco. Fantastiske udsigter venter jer på dagens vandring. Kombinationen af vild natur over Monte Carlos moderne skyskrabere giver jer et alsidigt billede, med middelhavets blå ramme. I vil gå på opdagelse i den middelalderlige landsby La Turbie og besøge fyrstedømmet Monaco, hvorfra I tager et tog til Beaulieu sur Mer, hvor overnatningen foregår.

Vandretid Ca. 4½ timer
Højdemeter 600M
Højdemeter 600M
Dag 6 Vandring langs kysten gennem Villefanche til Nice

I dag vil stien lede jer langs den vilde kystlinie af Saint Jean Cap Ferrat. I vandrer gennem den charmerende VilleFanche Sur Mer og fortsætter gennem det bølgende landskab til Nice. Havets azurblå farve er kendetegnet her og gør i sig selv en i godt humør - sammen med resten af de naturlige og uspolerede omgivelser I kommer igennem.
Hotellet ligger i bymidten af Nice, hvilket gør det nemt og bekvemt at gå rundt og opleve byen, samt finde en god restaurant at slutte turen af på. (Aftensmaden er ikke inkluderet)

Vandretid Ca. 5 timer
Højdemeter 350M
Højdemeter 350M
Dag 7 Hjemrejse

Efter morgenmaden er der udcheckning. Hvis I har tid, anbefaler vi, at I slentrer en tur gennem den gamle bydel i Nice, besøger blomstermarkedet og nyder Promenade des Anglais langs det turkise hav.

Generelt om rejsen

På denne tur er I på egen hånd uden turleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelse, kort og andre praktiske ting, men du skal selv sørge for transporten til turens startsted og hjem igen.
Hotellet forventer jeres ankomst før kl. 19.00 på ankomstdagen, hvis I overskrider denne, bedes I informere os herom i god tid.

Se kalender for mulige startdatoer. Hvis I kan vælge datoen betyder det, at turen kan starte på den dato.

Dagsturene som er beskrevet i programmet er grad 2. De går langs fine stier og småveje og tage jer gennemsnitligt over 5-600 højdemeter om dagen, over en vandreperiode på ca. 5 timer. Hertil kommer selvfølgelig pauser.

Bagagen transporteres fra hotel til hotel, så I kun skal bære jeres dagstursrygsæk med jeres småfornødenheder.

Se prisen
Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se turens endelige pris inkl. alle mulige tilvalg, I måtte ønske.

Transport/Flyrejse

Øverst på denne side, kan I vælge om I ønsker flyrejse til Nice inkluderet i prisen. I er også velkomne til selv at arrangere transporten til/fra Frankrig.

Bemærk: Hvis I selv arrangerer transporten, bør I vente med at arrangere dette, indtil vi har bekræftet rejsen.

Lokal transport
For at få et overblik over turen fra Nice Lufthavn til Menton, kan I bruge dette link til Rome2Rio.

Hvis I kører selv
Det er muligt at parkere i Menton tæt på det første hotel. Det koster cirka 80 euro at parkere hele ugen.

Taxa fra lufthavnen
Det er muligt at tage en taxa fra lufthavnen i Nice til Menton. Prisen er omkring 95 euro for 1-5 personer. Dette kan ikke bookes hjemmefra.

Mad og drikke

På denne tur er der inkluderet 6x morgenmad og 2x aftensmad (dagene 2 og 3). De andre dage er der masser af restauranter at vælge i mellem.
Aftensmaden vil bestå af 2-3 retters menu.

Overnatning

Overnatningen på turen foregår i dobbeltværelser på fine 3-stjernede hoteller, samt uklassificerde kroer og gæstehuse.

Det er muligt at booke ekstra nætter før og efter turen. Dette vælges på bookingformularen.

Udstyr og rabataftaler

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - I modtager en rabatkode ved køb af rejse. - Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området, ses yr.no's data her:

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.