Rejsedokumenter

Til alle rejser hører der en række dokumenter, som skal bruges i forbindelse med turen. Dette kunne fx være voucher/rejsebevis, flybillet, praktisk information om turen og de grundigt udarbejdede rutematerialer til de selvguidede ture.

Voucher/Rejsebevis
Når I booker en rejse, får I et rejsebevis, som beskriver, hvad I har købt. Dette er i form af en ”E-ticket”, som bliver sendt i det samme øjeblik, I har bestilt turen. Dertil kan der være specielle ydelser, som får sin egen voucher (det kunne fx være lufthavnstransfer) og bliver sendt til jer cirka én måned inden afrejse.

Flybilletter
Hvis I har købt flyrejsen gennem Mountain Adventures, skal I også have en flybillet. Denne kan forekomme på to måder. Det kan være en Mountain Adventures-billet eller en charterflybillet. I begge tilfælde vil flybilletten være inkluderet i den E-ticket, som bliver sendt til jer, når I køber rejsen. Hvis der er tale om en charterflybillet, kan det forekomme at flybilletten først er klar 2-3 uger inden afrejse. Når den er klar får I besked om dette.

Praktisk information
I forbindelse med jeres rejse, kan der være små detaljer, som det er godt at kende inden turen. Dette vi være beskrevet i turens praktiske informationer. Denne information vil være at finde nederst i den E-ticket, som bliver sendt til jer, når I booker rejsen.

Kort og grundige rutebeskrivelser
For langt de fleste af vores selvguidede rejser gælder det, at I får dette materiale, når I ankommer til det første hotel. I vil ved ankomst modtage en velkomstpakke, som udover kort og rutebeskrivelser vil I også finde restaurantanbefalinger og anden relevant information.

GPX-filer
På de fleste af vores rejser, kan I få udleveret ruternes gpx-filer, som I kan bruge i jeres egen GPS. På den måde bliver det umuligt at gå forkert. Ønsker I filerne skal I skrive til os og bede om dem.

Udover de ovenstående dokumenter, kan der være nogle rejser, hvortil der skal bruges anden dokumentation. I så fald vil dette også være vedhæftet i jeres E-ticket.

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.