Fordele ved at købe en pakkerejse hos Mountain Adventures

Der er flere grunde til, hvorfor det er en fordel at bestille en pakkerejse gennem Mountain Adventures fremfor, at du står for det hele selv. Ud over at du har en rejsekonsulent med på råd, som kan sætte hele rejsen sammen for dig, får du også sikkerhed for, at Mountain Adventures springer til, hvis der opstår problemer på din rejse.

Når du køber en pakkerejse gennem et rejsebureau, så er du dækket af rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det betyder, at du nyder godt af den meget høje forbrugerbeskyttelse det medfører.

Her kan du se de ting, som helt automatisk er inkluderet i rejsens pris, når du bestiller gennem Mountain Adventures:

Rejsegarantifonden
Mountain Adventures er medlem af Rejsegarantifonden (under navnet "Bering Rejser ApS" - medlemsnummer: 2529). Da vores rejser består af overnatning + et arrangement, så betyder det, at din rejse er dækket af Rejsegarantifonden og er underlagt pakkerejseloven – også selvom du ikke køber flybillet gennem Mountain Adventures. Det betyder bla. at du har ret til at afbestille din rejse og få alle pengene retur, hvis der inden for de sidste 14 dage, før du skal rejse, forekommer krigshandlinger, naturkatastrofer eller ligende farer på destinationen. Du kan læse mere om pakkerejser på forbrug.dk

Ansvar
Mountain Adventures har en ansvarsforsikring (ofte kaldet produktansvarsforsikring). Det giver jer stor tryghed på rejsen at have et forsikringsselskab i ryggen i tilfælde af ulykke.

Service
Hos Mountain Adventures sørger vi for hele din rejse fra planlægning til du vender hjem. Det betyder, at du under rejsen altid har en kontaktperson, som du let kan komme i kontakt med, hvis der er behov for hjælp.
 

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.