Irland

Irland

Rejser til Irland - Oplev dejlige vandreferier og cykelferier

Det er fantastisk at tage på vandreferie og cykelferie i Irland. Der er dels den smukke natur, som uden tvivl kan bjergtage selv den mest garvede outdoor-entusiast, men der er også den gæstfrie lokalbefolkning og de mange kulturelle skatte, som kan findes overalt.

Vandreferie i Irland
En vandreferie i Irland byder på store naturoplevelser og der er flotte motiver overalt, som indbyder til at kameraet må op af lommen.

På de fleste vandreferier i Irland med Mountain Adventures sørger vi for at bagagen transporteres fra hotel til hotel og det er virkelig lækkert, da det betyder, at I kan fokusere på blot at nyde de smukke vandreruter i området.

Vi sørger altid for udførligt rutemateriale for alle vores kunder, som er på vandreferie i Irland og derigennem er du sikret, at du vandrer de bedste ruter og har minimal risiko for at fare vil. Vi har også en app, hvor ruterne er indlæst, så det er helt umuligt at ikke kunne finde vej. Hvis du kigger på vores rejser til Irland, så vil du kunne se den nøjagtige rute, højdeprofil og kort, hvor det er muligt at zoome ind og se det hele.

Cykelferie i Irland
En cykelferie i Irland er ligeledes en fantastisk oplevelse og de ruter, vi tilbyder er altid de særligt udvalgt i forhold til, hvor natur, terræn og underlag er bedst egnet. Vi sørger altid for, at jeres bagage transporteres fra hotel til hotel, så I skal blot slappe af og nyde de fremragende cykelruter i området.

Rejser til Irland er i det hele taget altid en god oplevelse for hele familien og der er rigeligt med kulturelle tilbud at fordybe sig i.

Du er velkommen til at kontakte Mountain Adventures, hvis du vil vide mere om rejser til Irland.

rejser-irland

Rejser

Walking the Wicklow Way

Denne tur går langs en af Irlands mest populære vandreruter: The Wicklow Way. Turen går igennem dale, skove og over bjerge.

Pr. person
9 dage / 8 nætter
fra 6.648,-
2
Apr.
Maj
Jun.
Jul.
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Dec.
Jan.
Feb.
Mar.
Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.