Montenegro

Montenegro

Oplev dejlige vandreferier og cykelferier

Det er fantastisk at tage på vandreferie og cykelferie i Montenegro. Der er dels den smukke natur, som uden tvivl kan bjergtage selv den mest garvede outdoor-entusiast, men der er også den gæstfrie lokalbefolkning og de mange kulturelle skatte, som kan findes overalt.

Vandreferie i Montenegro
En vandreferie i Montenegro byder på store naturoplevelser og der er flotte motiver overalt, som indbyder til at kameraet må op af lommen.

På de fleste vandreferier i Montenegro med Mountain Adventures sørger vi for at bagagen transporteres fra hotel til hotel og det er virkelig lækkert, da det betyder, at I kan fokusere på blot at nyde de smukke vandreruter i området.

Vi sørger altid for udførligt rutemateriale for alle vores kunder, som er på vandreferie i Montenegro og derigennem er du sikret, at du vandrer de bedste ruter og har minimal risiko for at fare vil. Vi har også en app, hvor ruterne er indlæst, så det er helt umuligt at ikke kunne finde vej. Hvis du kigger på vores rejser til Montenegro, så vil du kunne se den nøjagtige rute, højdeprofil og kort, hvor det er muligt at zoome ind og se det hele.

Se denne tur: Vandreferie langs Kysten i Montenegro

Cykelferie i Montenegro
En cykelferie i Montenegro er ligeledes en fantastisk oplevelse og de ruter, vi tilbyder er altid de særligt udvalgt i forhold til, hvor natur, terræn og underlag er bedst egnet. Vi sørger altid for, at jeres bagage transporteres fra hotel til hotel, så I skal blot slappe af og nyde de fremragende cykelruter i området.

Rejser til Montenegro er i det hele taget altid en god oplevelse for hele familien og der er rigeligt med kulturelle tilbud at fordybe sig i.

Du er velkommen til at kontakte Mountain Adventures, hvis du vil vide mere om rejser til Montenegro.

rejser-montenegro

Rejser

Vandreferie langs kysten i Montenegro

8 dages vandreferie i Montenegros bakkede terræn, med fantastiske udsigter langs kysten ved Kotorbugten og over Skadar søen

Pr. person
8 dage / 7 nætter
fra 5.848,-
3
Apr.
Maj
Jun.
Jul.
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Dec.
Jan.
Feb.
Mar.
Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.