Forrige

Næste

Støt SOS-børnebyerne

Barndommen er med til at definere det liv, et menneske får. Ideelt set skal et barn være elsket og sorgløst og have tid til at lege, lære og opbygge tillid til verden. En tryg barndom skaber grundlaget for et godt voksenliv. De børn, SOS-børnebyerne hjælper, er enten forældreløse eller har forældre, som ikke kan tage sig af dem, og dermed har børnene allerede oplevet et stort svigt: At stå alene uden mor og far.

Som verdens største private organisation for børn, der har mistet eller er i fare for at miste deres forældre, ved vi, hvad der skal til, for at børn kan vokse op og blive glade og velfungerende voksne. I en SOS-børneby får børnene et nyt kærligt hjem, en omsorgsfuld familie og en tryg barndom. SOS-børnebyen bliver barnets trygge base – det nye barndomshjem, som danner rammen om personlig udvikling og uddannelse. Sådan hjælper vi børnene til at forme deres egen fremtid, samtidig med, at vi forebygger, at børn bliver alene ved at støtte sårbare familier og bidrage til lokalsamfundets udvikling.

Når du støtter SOS Børnebyerne, kan du selv vælge, hvordan du vil hjælpe og hvor i verden, og du kan løbende følge udviklingen. Sammen kan vi skabe familier for børn, som ellers ville være alene, og sammen kan vi støtte sårbare familier, så de bedre selv kan tage sig af deres børn.

SOS Børnebyerne blev stiftet i 1949 og har i dag over 500 børnebyer i 133 lande. SOS Børnebyerne er uafhængig af politiske og religiøse interesser og fokuserer på langsigtet udvikling af det enkelte barn, sårbare familier og af lokalsamfundet. Læs mere på www.sosbornebyerne.dk

 

Forrige

Næste

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.