Hos Mountain Adventures er vi eksperter i trekking og vandreture, cykelferie og bjergbestigning til alverdens eksotiske destinationer. Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge rejser verden over. Vi elsker bjerge, storslåede naturlandskaber og fysisk aktivitet, og det er vores erfaring, at de største kultur- og naturoplevelser opnås, når man selv har ydet en fysisk indsats. Vi tilbyder ture i alle sværhedsgrader og til aktive mennesker i alle aldre, så uanset om du har meget eller begrænset erfaring, er der ture, der passer til dit niveau. 

 

  • Selv-guidede cykel- og vandreture i Europa
  • Individuelle rejser med lokale engelsktalende guider
  • Vi tager dig tættere på med respekt for kultur og natur
  • Vi har mange års erfaring med aktive rejser i hele verden
  • Du får god praktisk information
  • Vi er tilsluttet Rejsegarantifonden

Vi tilbyder 4 forskellige typer aktive rejser:


Selv-guidede ture

- book selv transporten og spar penge
Vores selv-guidede vandre- og cykelture er et nyt koncept på det danske rejsemarked, som er blevet meget populært. Vandre- og cykelturene foregår kun i Europa og du skal selv sørge for transporten til destinationen. Vi har sørget for hotellerne og når I ankommer til det første hotel, ligger der en ankomstpakke til jer i receptionen med kort og turbeskrivelser og cyklerne står klar. I vandrer eller cykler fra sted-til-sted og vi sørger for at transportere bagagen fra hotel til hotel. Selve flybilletten kan I enten købe på nettet, eller I kan vælge at tage toget, eller køre i egen bil. De mest populære ture er vores vandreture i Cinque Terre og på Amalfikysten i Italien, og vores cykelture ved Amalfi og Toscana. Disse ture er også dækket af Rejsegarantifonden.

Grupperejser med danske rejseledere

- længere ud og tættere på
Der er mange fordele ved at rejse i en gruppe med dansk rejseleder. Først om fremmest sørger vi for alt det praktiske og du skal bare koncentrere dig om at opleve mest muligt. Mange af vores grupperejser går til fjerntliggende egne, hvor det er svært at komme til på egen hånd. Ofte kræver det specialtilladelser at besøge disse områder, eller det kan være svært at gennemføre turene på egen hånd af logistiske årsager.

Vores grupperejser er for alle, så uanset om du rejser alene, sammen med din partner eller med venner, vil du komme til at rejse sammen med ligesindede. Der er som regel stor aldersspredning i grupperne og deltagerne har en fælles interesse for store natur- og kulturoplevelser. Du kommer til at rejse sammen med aktive mennesker, som nyder at være en del af et fællesskab og have nogen at dele de mange oplevelser med. Vi lægger vægt på små grupper, da vi har erfaring for, at det giver et langt større udbytte for den enkelt deltager. Små grupper giver Det os simpelthen mulighed for at komme tættere på lokalbefolkningen og give vores gæster en mere autentisk rejseoplevelse. De fleste ture er garanteret ved minimum 8 deltagere og maksimum 18 deltagere. Hvis du rejser alene opkræver vi ikke tillæg for enkeltværelse, medmindre du specifikt beder om det. 

Vi mange års erfaring med at arrangere grupperejser med danske rejseledere til de fjerneste afkroge af verden. Vi der sidder på kontoret og tilrettelægger og afvikler grupperejserne, har selv været turledere på utallige grupperejser. Vi lægger vægt på detaljen og vi ved præcis, hvad der skal til for at skabe den bedst mulige rejseoplevelse for vores kunder. I Mountain Adventures har vi en trofast og kompetent stab af erfarne turledere, som er drevet af et stort engagement og en passion for friluftsliv og aktive rejser. Turlederen sørger for den praktiske afvikling af turen og sikrer at deltagerne kommer trygt og sikkert gennem turen.

Individuelle rejser og små internationale grupper

- med engelsktalende lokal guide
Vi arrangerer alt det praktiske med hoteller, bjerghytter, lokale engelsktalende guider, lokal transport, men du skal selv sørge for transporten til og fra destinationen. Du kan booke flybilletten via en flybookingmaskine på nettet, eller du kan købe din flyrejse direkte hos et lavpris flyselskab. Vi leverer landarrangementet til en rigtig god pris, og du sparer penge ved selv at arrangerer transporten. Samlet set får du en unik rejseoplevelse, ofte til en samlet pris som er langt under, hvad der ellers tilbydes på markedet. Der er sørget for alt det praktiske og det er en god og tryg måde at rejse på. Priserne er baseret på at minimum 2 deltagere rejser sammen. På nogle af turene er det bare jer to og den lokale guide og et par bærere der rejser sammen og på andre ture, rejser du sammen med en lille international sammensat gruppe der er ledet af en lokal engelsktalende turguide. Vi har mange afgange og du har en stor frihed til at planlægge din aktive rejse, så den passer præcis til din kalender og pengepung. Du er selvfølgelig stadig dækket af Rejsegarantifonden.
 

Eventyrrejser

- aktiverejser for hele familien
Vores eventyrrejser går til alverdens eksotiske destinationer og er velegnet for alle der ønsker en spændende og oplevelsesrig aktiv ferie med en eksotisk blanding af natur, kultur og spændende aktiviteter. Turene er ledet af lokale engelsktalende guider og vi har sørget for at det praktiske med hoteller, transport og udflugter. Priserne er baseret på at I rejser minimum to deltagere sammen, hvor I har jeres egen guide. I kan rejse som par og rejserne er oplagte som aktive familierejser med børn og bedsteforældre, så tag med os ud og oplev vores vidunderlige planet til fods, på cykel, på elefantryg eller i firehjulstrækker. Eventyrrejserne er fyldt med aktiveterer, hvor der er kælet for detaljen med fokus på naturen og kultur.

Mountain Adventures arrangerer en lang række aktive rejser. Læs mere om vores trekking- og vandreture, cykelferie og bjergbestigning

 

God information

Når du bestiller en rejse hos Mountain Adventures modtager du en e-mail med bekræftelse på bestillingen, samt et booking nummer som du skal bruge til at logge ind på Min Rejse. På Min Rejse finder du alle dine rejsedokumenter, pakkeliste og øvrige praktiske oplysninger der relaterer sig til din rejse. Du skal selv printe dokumenterne ud. Det er nemt og hurtigt og du kan altid få adgang til dine rejsedokumenter.

Pålidelige samarbejdspartnere

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere rundt omkring i Verden, så de lever op til vores krav om pålidelighed, kvalitet, sikkerhed, etik og bæredygtig adfærd. Læs mere om Bæredygtig Turisme her.

 

Mountain Adventures er ejet af Bering Rejser ApS og er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden nr. 2529.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider