Dag 1 Ankomst til São Miguel

I ankommer til lufthavnen på São Miguel, hvor I bliver hentet og kørt til jeres første hotel (inkluderet i prisen).

Dag 2 Rundtur i nærområdet

Dagen starter med udlevering og tilpasning af cyklerne, hvilket foregår på jeres hotel. Herefter forslår vi en kortere cykeltur rundt i nærområdet, hvilket er en god mulighed for at lære landsbyen og omgivelserne bedre at kende. Denne rute vil først bringe jer gennem øens yngste vulkanske område, hvor de snoede veje vil føre jer forbi de små vulkanske toppe, der karakteriserer området. Turen fortsætter langs bjergsiden af den nærtliggende vulkan Sete Cidades, hvor der undervejs er masser af fristende fotostop med udsigter ud over denne smukke ø og dens nordkyst. Herefter går turen atter ned til Capelas og hotellet.

Distance 30KM
Dag 3 Capelas til Vulkanen Sete Cidades

I starter dagen med at cykle nogle kilometer mod vest, langs den skønne nordkyst, inden I drejer af til en mindre vej, der bringer jer op til kanten af vulkanen Sete Cidades. Vulkanen dækker et imponerende område på ca. 110km2, og på vej mod toppen vil I opleve nogle af de mest facinerende udsigter af vulkanens inderside med dens søer, kratere og bakker. Turen går herefter ad andre veje tilbage til hotellet på kysten. 

Distance 53KM
Dag 4 Capelas til Furnas

På denne cykeldag skal I flytte til et hotel på den østlige del af øen. På vejen vil I cykle gennem nogle af de charmerende små landsbyer, der ligger på nordkysten. Desuden kommer I forbi Ribeira Grande, der er øens anden største by. Som I fortsætter mod øst, vil I passere de eneste te-plantager, der findes i Europa. Det er muligt at gøre holdt her og besøge te-fabrikken, hvor I kan smage en kop af deres fine te. Fra te-plantagen går turen op over bakkekammen og ind til midten af vulkanområdet Furnas, hvor I finder jeres næste hotel.

Distance 49KM
Dag 5 Rundture i nærområdet

Der er i dag to ture på programmet. En formiddagstur på ca. 13 km. vil vise jer vejen til de specielle fumaroler og varmekilder, som nærområdet byder på. Denne tur går langs søbredden af en kratersø og giver fine udsigter indover landsbyen Furnas. Her er det oplagt at finde en hyggelig cafe, hvor frokosten kan nydes.

Om eftermiddagen venter en ca. 20 km. cykeltur, der tager jer ned af nogle fantastiske snoede veje, ned gennem dalen til fiskerlandsbyen Ribeira Quente. Her finder I en af de mest indbydende strande på øen. Badevandstemperaturen ligger på 16-18 grader i vintermånederne og op mod 23 grader om sommeren, så det er oplagt med en dukkert ved stranden, uanset årstiden. I Ribeira Quente er der desuden et par restauranter, der serverer veltilberedt fisk, fanget af lokale fiskere, så aftensmaden kunne meget vel nydes her, inden I cykler tilbage op til hotellet i Furnas.

Distance 25KM
Dag 6 Fridag i Furnas eller cykeltur til Povoacao

På denne dag er der mulighed for at nyde den enestående natur i Furnas og besøge Furnas Monitoring & Research Centre, hvor de besøgende bliver introduceret til Furnas-dalen og søens geologi og vulkanisme og ikke mindst den indfødte flora og fauna.
Desuden er det oplagt at prøve kræfter med det bakkede terræn og tage en cykeltur over kraterkanten mod øst. Her kommer I ind i den udslukte vulkan Povoacao. Den landsby der her er bygget op, var det første sted Portugiserne slog sig ned i det 15 århundrede. På vejen kan I nyde synet af Povoacaos syv bakketoppe.

Distance 22KM
Dag 7 Furnas til sydkysten af São Miguel

På turens sidste cykeldag tager ruten jer fra Furnas og langs kanten af kratersøen Lagoa das Furnas, der med sit grønlige skær, smukt matcher de frodige omgivelser. Ruten fortsætter sydvest, hvor den langsomt bringer jer ned til kysten og hen mod byen Vila Franca do Campo. På denne vej er der storslåede udsigtspunkter over kystlandsbyerne og den unikke kraterø der ligger i havet, ca. 500 m fra kysten.

Distance 20KM
Dag 8 Hjemrejse

Dette er turens sidste dag. I køres til lufthavnen i tide til at nå jeres fly hjem til Danmark (er inkluderet i prisen).

Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at man rejser minimum to deltagere sammen og overnatter i et delt dobbeltværelse. Mod et tillæg kan vi også arrangere turen for enkeltpersoner der rejser alene. Hvor meget ekstra turen koster som solorejsende, kan du se på bookingformularen, hvis du vælger "1 voksen".

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting, men I skal selv sørge for transporten til turens startsted, samt efter turens afslutning. Der er indlagt et velkomstmøde på ankomstdagen, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur og cykler.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se prisen inkl. alle dine ønskede tilvalg.

Transport/Flyrejse

Vigtigt: Flyrejse til/fra Ponta Delgada kan tilvælges øverst på denne side.

Hvis I selv ønsker at arrangere transporten
I kan nemt søge, bestille og betale flyrejsen på fx momondo.dk eller t2t.dk. Det er jeres eget ansvar at sikre, at flyene passer med turens start- og slutdato.
Vi anbefaler, at I flyver til Ponta Delgada.

Vigtigt: Vi anbefaler, at I booker rejsen hos os og venter på bekræftelsen, inden I køber flybilletterne.

Transport fra/til lufthavnen
Når I ankommer til lufthavnen, bliver I mødt og kørt til jeres første hotel. Ved hjemrejsen bliver I hentet på turens sidste hotel og kørt til lufthavnen.

 

Læs dette: Vigtigt omkring flyrejsen!

  • I skal være opmærksom på, at vi bestiller ”automatisk seating”. Det betyder, at det er flyselskabet, som bestemmer, hvor I placeres i flyet. Det sker yderst sjældent, at folk der booker sammen, bliver placeret hver for sig, men vi kan ikke udelukke, at det kan forekomme - hvis fx flyet er næsten fuldbooket.
  • Vi sælger udelukkende flyrejser, hvor håndbagage og indtjekket bagage er inkluderet, men hvor meget bagage, der er inkluderet varierer. Det vil stå beskrevet på din flybillet.
  • Vi kan ikke garantere, at ”måltid på flyet” er inkluderet i prisen. Fx er der oftest ikke måltid inkluderet på Norwegian-flyvninger.
Overnatning

På denne tur overnatter I på tre forskellige turistklasse hoteller og landsteder, hvor morgenmaden er inkluderet.

Mad og drikke

På denne rejse er morgenmad inkluderet i prisen og det er desuden muligt at tilvælge halv pension på rejsen (aftensmåltider). Halv pension kan tilvælges på side 2 på bookingformularen.

Cykler

Cykelleje er ikke inkluderet i prisen.
Cyklerne er turcykler af typer tilsvarende afbilledet Giant. De har 21 gear, så man kan komme godt gennem terrænet. Desuden medfølger der en cykeltaske og et reperationskit pr. værelse.
Det er lovpligtigt at cykle med hjelm i Portugal, denne skal I selv medbringe hjemmefra.

Udstyr og rabataftaler

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Cykelshoppen

Når du køber en cykelferie hos Mountain Adventures, får du 10% rabat på alle ikke-i-forvejen-nedsatte varer hos Cykelshoppen.dk.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området, ses DMI's data her:

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.