Ecuador

Ecuador

Rejser til Ecuador - Oplev fantastiske rejser

Det er fantastisk at tage på vandreferie og cykelferie i Ecuador. Der er dels den smukke natur, som uden tvivl kan bjergtage selv den mest garvede outdoor-entusiast, men der er også den gæstfrie lokalbefolkning og de mange kulturelle skatte, som kan findes overalt.

Vandreferie i Ecuador
En vandreferie i Ecuador byder på store naturoplevelser og der er flotte motiver overalt, som indbyder til at kameraet må op af lommen.

På de fleste vandreferier i Ecuador med Mountain Adventures sørger vi for at bagagen transporteres fra hotel til hotel og det er virkelig lækkert, da det betyder, at I kan fokusere på blot at nyde de smukke vandreruter i området.

Vi sørger altid for udførligt rutemateriale for alle vores kunder, som er på vandreferie i Ecuador og derigennem er du sikret, at du vandrer de bedste ruter og har minimal risiko for at fare vil. Vi har også en app, hvor ruterne er indlæst, så det er helt umuligt at ikke kunne finde vej. Hvis du kigger på vores rejser til Ecuador, så vil du kunne se den nøjagtige rute, højdeprofil og kort, hvor det er muligt at zoome ind og se det hele.

Cykelferie i Ecuador
En cykelferie i Ecuador er ligeledes en fantastisk oplevelse og de ruter, vi tilbyder er altid de særligt udvalgt i forhold til, hvor natur, terræn og underlag er bedst egnet. Vi sørger altid for, at jeres bagage transporteres fra hotel til hotel, så I skal blot slappe af og nyde de fremragende cykelruter i området.

Rejser til Ecuador er i det hele taget altid en god oplevelse for hele familien og der er rigeligt med kulturelle tilbud at fordybe sig i.

Du er velkommen til at kontakte Mountain Adventures, hvis du vil vide mere om rejser til Ecuador.

rejser-ecuador

Rejser

Bestigning af Cotopaxi(5.897m) & Chimborazo(6.268m)

Vi skal bestige den majestætiske Chimborazo vulkan, som er verdens højeste punkt – endda højere end Mount Everest! ( hvis man måler fra jordens center), og den smukke kegleformede Cotopaxi vulkan, som er verdens højeste aktive vulkan!

Pr. person
14 dage / 13 nætter
fra 19.298,-
5-6
Apr.
Maj
Jun.
Jul.
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Dec.
Jan.
Feb.
Mar.

Eventyrrejse i Ecuador, 21 dage

Tag til fantastiske Ecuador og oplev en bred vifte af, hvad landet har at byde på. Vi sørger for det hele, så I skal bare fokusere på at nyde oplevelserne.

Pr. person
21 dage / 20 nætter
fra 33.948,-
2
Apr.
Maj
Jun.
Jul.
Aug.
Sep.
Okt.
Nov.
Dec.
Jan.
Feb.
Mar.
Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.