Schweiz

Schweiz

Rejser til Schweiz - Oplev dejlige vandreferier og cykelferier

Det er fantastisk at tage på vandreferie og cykelferie i Schweiz. Der er dels den smukke natur, som uden tvivl kan bjergtage selv den mest garvede outdoor-entusiast, men der er også den gæstfrie lokalbefolkning og de mange kulturelle skatte, som kan findes overalt.

Vandreferie i Schweiz
En vandreferie i Schweiz byder på store naturoplevelser og der er flotte motiver overalt, som indbyder til at kameraet må op af lommen.

På de fleste vandreferier i Schweiz med Mountain Adventures sørger vi for at bagagen transporteres fra hotel til hotel og det er virkelig lækkert, da det betyder, at I kan fokusere på blot at nyde de smukke vandreruter i området.

Vi sørger altid for udførligt rutemateriale for alle vores kunder, som er på vandreferie i Schweiz og derigennem er du sikret, at du vandrer de bedste ruter og har minimal risiko for at fare vil. Vi har også en app, hvor ruterne er indlæst, så det er helt umuligt at ikke kunne finde vej. Hvis du kigger på vores rejser til Schweiz, så vil du kunne se den nøjagtige rute, højdeprofil og kort, hvor det er muligt at zoome ind og se det hele.

Cykelferie i Schweiz
En cykelferie i Schweiz er ligeledes en fantastisk oplevelse og de ruter, vi tilbyder er altid de særligt udvalgt i forhold til, hvor natur, terræn og underlag er bedst egnet. Vi sørger altid for, at jeres bagage transporteres fra hotel til hotel, så I skal blot slappe af og nyde de fremragende cykelruter i området.

Rejser til Schweiz er i det hele taget altid en god oplevelse for hele familien og der er rigeligt med kulturelle tilbud at fordybe sig i.

Du er velkommen til at kontakte Mountain Adventures, hvis du vil vide mere om rejser til Schweiz.


Rejser

Via Alpina - Bear Trek

En spændende og udfordrende vandretur i de Schweiziske alper, som bl.a. fører jer forbi bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau.

Pr. person
8 dage / 7 nætter
fra 6.398,-
3-4
Okt
Nov
Dec
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.