DKK 5.990,00

Mallorca - Vandring og lækre landsteder

- De smukkeste vandreruter på Mallorca -

Her vil I kunne nyde en uge med vandring langs nogle af de smukkeste ruter, Mallorca har at byde på. Med indkvartering på stilfulde og charmerende Finca-landsteder, er I sikret afslapning I de små haver med hyggelige kroge og behagelige pools. Aftensmaden står på retter fra det Mallorcinske køkken, der nydes i den afslappede atmosfære. Vandringen afspejler Mallorcas forskellige ansigter, fra det tyndt bevoksede nord med fortryllende udsigter over kysterne og de turkise bugter. Med vandring i det rå bjerglandskab i Tramuntanabjergene, der har alpestemning, til en af de smukkeste byer - Orient, der ligger omgivet af frodige æble, mandel og olivenplantager. I kan forvente imponerende panoramaudsigter over den smukke vestkyst og de flotte Tramuntanabjerge, inden turen slutter i vandreparadiset Sóller.

Om vandringen
Denne tur er en grad to. Vi anbefaler en generel god grundform til at vandre omkring fem timer om dagen. I vil vandre på gode stier, der kan have nogle mere stenede sektioner. Gode skridsikre vandresko er anbefalet. I kan læse mere om vores gradueringssystem her.

 • 6 overnatninger på fine charmerende landsteder (Finca) inklusiv morgenmad
 • Vandring via de smukkeste vandrerstier på Mallorca 
 • Den skønne kystlinie ved Deia mod Sóller
 • Tur med den gamle sporvogn fra Bunyola til Sóller 
 • Transport af bagage på turen
 • Et velkomstmøde med relevante informationer inden første vandreetape
Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
Datoer

Hvis I kan vælge datoen i rejsens kalender, så kan turen starte den dato.

Overnatning

Finca Son Sant Jordi

Denne fremragende finca er familiedrevet og meget traditionel med smukke huse fra det syttende århundrede. Værelserne er behagelige og smagfuldt indrettet med en blanding af antikke og moderne møbler. Man lægger hurtigt mærke til, at der er kælet for detaljerne i 'Son Sant Jordi'. Et af højdepunkterne i denne finca er den grønne have med swimmingpool og en skøn terrasse.

Se flere billeder »

Finca Son Palou i Orient

Denne smukke finca er placeret i midten af æble- og kirsebærplantager, lige ved foden af de imponerende Tramuntanabjerge. Roen og hyggen er i højsædet i den skønne have, hvor der også er en stor pool, der indbyder til absolut afslapning. Finca’en er indrettet efter klassisk Mallorcansk stil og i restauranten serveres der hjemmedyrkede fødevarer.
Bemærk: Såfremt der er ledigt bookes denne Finca – ellers bookes tilsvarende standard på anden Finca

Se flere billeder »

Finca Can Quatre – Sóller

Placeret i appelsindalen ved Sóller, er denne finca nyrenoveret med moderne møbler og mallorcansk charme. Fincaen er beliggende i et roligt område og omgivet af en indbydende have, hvori der er pool. Det tager 10 min at gå ind til torvet af Sóller.
Bemærk: Såfremt der er ledigt bookes denne Finca – ellers bookes tilsvarende standard på anden Finca

Se flere billeder »

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst til Pollenca

Beliggende i bakkerne ved foden af bjergkæden Serra de Tramuntana bliver I mødt af den Mallorcanske by Pollenca. Afhængigt af ankomsttidspunktet kan I slentre rundt langs de smalle stræder i den gamle by. I kan nyde en drik på en café på byens torv eller vandre op ad den berømte Calle de Calvari - en gade bestående af 365 stentrin, der fører op til et lille kapel. Herfra er der en smuk udsigt over byen.

Dag 2 Kystvandring på Alcúdia-halvøen

Dagen starter med et velkomstmøde kl 9, hvor vores lokale samarbejdspartner vil byde jer velkommen.
En af de store vandringsklassikere på Mallorca er turen ud på den lille halvø La Victòria, beliggende mellem Pollenca bugten og Alcúdia. Vandrestierne går langs kystlinien og leder jer op på toppen af en smuk klint, hvorfra udsigten er fantastisk. Hårnålsving tager jer gennem terrænet og frem til den turkise bugt Coll Baix, der inviterer til en dukkert. Herfra går vandringen over bakkerne tilbage til Alcúdia.

Vandretid ca. 5½ timer
Distance: 15km
+500m / -620m

Dag 3 Vandring Pollenca – Cuber Reservoir – Orient-dalen

Dagen starter med en kort transfer (inkluderet) til Cuber Reservoiret. Her venter jer et interessant sceneri med det høje græs mellem de markerede klipper. Stierne her i Tramuntanabjergene er stenede og leder jer forbi imponerende udsigter over frodige dale og solrige klippekyster. På vej mod den charmerende Orient dal går ruten forbi det gamle gods - Coma Sema, der tidligere var en af de største olivenfarme på Mallorca.

Vandretid ca. 4-4½ time
Distance: 11km
+220m / -540m

 
Dag 4 Vandring i Orient-dalen til d`Alaró-slottet

Dagen byder på udforskning af Mallorcas frugtplantage - Orient-dalen. I vandrer over Coll d’orient og videre gennem skove af Sten-Eg, krydret med udsigter til det nærmest maleriske landskab. I vandrer til pilgrimsstedet, hvor ruinerne af det gamle Castell d’ Alaro ligger smukt på en bakketop. På vejen bør I stoppe og nyde en af specialiteterne hos Finca Es Verger. 

Vandretid ca. 4 timer
Distance: 12km
+490m / -510m

Dag 5 Vandring fra Orient/Alaró til Bunyola og Sóller

På ensomme stier forlader I Orient-dalen og vandrer gennem det mere rå alpine landskab. På vejen mod Bunyola vandrer I over toppen af bjerget Penyals d’Honor. Fra toppen kan I nyde panoramaudsigten af Mallorcas lavland og Palmas bugter. Fra Bunyola tager I den gamle sporvogn, hvorfra I kan nyde udsigterne på turen til Sóller.

Vandretid ca. 5 time
Distance: 14km
+440m / -680m
 

 
Dag 6 Kystvandring fra Deia til Sóller

I starter dagen med en lokal bus (ca. 4€ p.p) til boheme-byen Deia, der ligger som en lille juvel på øens vestkyst. I starter vandringen i Deias bugt og vandrer langs den klippefyldte kyst op til den gamle charmerende postrute, der snor sig tilbage til Sóller. Vejen har en fascinerede baggrund med det smukke kystlandskab. Dagen afsluttes med et besøg I en gammel oliemølle, inden den sidste vandrestrækning tager jer gennem flere olivenlunde på vej mod hotellet.

Vandretid ca. 4 timer
Distance: 12km
+300m / -430m

 
Dag 7 Hjemrejse

Efter ud-checkning er der individuel hjemrejse. Det er også muligt at tilkøbe en ekstra nat i Sóller eller Pollença.

Prisen inkluderer

 • 6 overnatninger på charmerende og hyggelige landsteder
 • Morgenmad alle dage
 • Bagagetransport
 • Velkomstmøde ved ankomst
 • Transfers ifølge programmet
 • Togbillet til Sporvognen fra Bunyola til Sóller (dag 5)
 • Veltilrettelagte vandreruter, beskrivelser, kort og andre relevante turistinformationer.
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Mallorca
 • Busbilletten fra Deia til Sóller ca. 4 € p.p (dag 6)
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
DKK 5.990,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at man rejser minimum to deltagere sammen og overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Det er muligt at se tillægget ved at gå ind på bookingformularen og vælge "1 voksen".

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting, men I skal selv sørge for transporten til turens startsted, samt efter turens afslutning. Der er indlagt et velkomstmøde, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur.

Afrejsedatoer
Turen afvikles med start på lørdage fra 17. februar - 23. juni og fra 1. september - 27. oktober.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.
Børnerabat og delte værelser

På denne rejse er der rabat for børn og personer, som deler værelse med "to fuldt betalende voksne". Hvor meget rabat der er afhænger af alder, således:

Børn under 5,99 år: gratis
Børn mellem 6 og 11,99 år: 50% rabat
Børn mellem 12 – 14,99 år: 25% rabat
Personer fra 15 år og op: 10% rabat

Eksempel 1
I er 2 voksne og 1 barn. Her er det meget enkelt, fordi I bor på samme værelse. Barnet får rabat i forhold til ovenstående priser.

Eksempel 2
I er 2 voksne og 2 børn (alder 5 og 13 år). Her har I to muligheder. Hvis I vil bo på to dobbeltværelser, så vil det være fuld pris for alle deltagere. Hvis I vil sove på samme værelse (fx et familieværelse), så vil begge børn få rabat (henholdsvis gratis og 25% rabat)

Eksempel 3
I er 2 voksne og 3 børn (alder: 7, 13 og 15 år). Her vil I sandsynligvis skulle bruge to dobbeltværelser, hvor det yngste barn sover sammen med forældrene. Der vil derfor kun være rabat for det yngste barn på 7 år, som får 50% rabat.

Eksempel 4
I er 3 voksne, som vil sove på samme dobbeltværelse. Her vil den ekstra voksne få 10% rabat.

Bemærk

På vores bookingformular kan man kun vælge "voksne" og siden kan ikke selv udregne børnerabat. I skal derfor blot skrive detaljerne om børnenes alder, fødselsdato og evt ønsket værelsesfordeling i beskedfeltet, når I booker rejsen. Så sørger vi for at justere prisen efterfølgende.

Det er vigtigt, at I er indforstået med, at det er jeres eget ansvar, når I vælger at tage børn med på turene. I bør tjekke beskrivelserne af sværhedsgraderne og derudfra vurdere, om den konkrete tur egner sig til jeres barn.

Transport

Transporten fra Danmark til Mallorca, Spanien t/r er ikke inkluderet i rejsearrangementet. I kan nemt finde flyrejsen via fx momondo.dk eller t2t.dk. Vi anbefaler, at I booker rejsen hos os, inden I køber flybilletterne.

Hvem flyver til Mallorca

Fra København og Billund er der direkte fly til Palma Mallorca med blandt andre SAS, Norwegian, Primera Air og Ryanair.

Bemærk: de fleste flyafgange dukker op via en søgning på Momondo, så start med at søge der.

Links
Momondo.dk
t2t.dk
Primera Air
SAS
Norwegian

Ved ankomst

Ved ankomst til Palma de Mallorca lufthavnen er det let at tage en bus til Palma busstation. Herfra er det ca en times bustur til Pollenca.
Man kan få et overblik over Mallorcas offentlige transport på www.tib.org. Bus nr. 340 kører til Pollenca. Tjek bustiderne tæt på afgang, så I har et bedre billede af busplanerne på netop jeres datoer.

En taxa koster ca. 80€ fra lufthavnen til Pollenca og tager ca. 1 time (anbefales)

Når I skal hjem

Efter udchekning på dag 7 er der flere muligheder for transport til lufthavnen. 
Har I god tid er det en smuk tur at kører med den gamle sporvogn gennem appelsindalen og ned til Palma, hvorfra i tager en bus til lufthavnen. 
En anden løsning er at tage bus nr. 211 fra Sóller til Palma (dette tager ca. 40 min) og koster kun få euro.

Den hurtigste løsning er at få personalet på jeres finca til at booke en taxa til jer aftenen inden afrejse. Her ligger prisen på ca. 50€ for 1-4 personer (anbefales). 

 
Velkomstmøde

Der vil blive afholdt et infomøde af en af vores lokale samarbejdspartnere, hvilket vil foregå kl. 9 på dag 2. I mødes i receptionen - med mindre I får andet at vide ved check-in. Efter mødet vil I blive hjulpet til første startsted for vandreturen, så vær klar til vandring, når I kommer til mødet kl. 9.

Ekstra overnatninger

Det er muligt at få ekstra nætter i den første eller sidste finca. Priserne varierer, men hvis I vælge jeres rejsedatoer og tjekker bookingformularen, vil I kunne se prisen for de ekstra nætter.

 

Mad og drikke

På landstederne er der morgenmad inkluderet i prisen.
Det er muligt at tilkøbe aftensmad for 4 aftener. Det drejer sig om dem i Orient og Sóller. Det er muligt at finde restauranter i nærheden i alle tre byer.

TIlkøbes aftensmad i Orient og Sóller står den på minimum 3 retters menuer produceret af lokale råvarer og serveret på de landstedet I bor på.
Pris for 4x aftensmad: kr. 1.490,- pr. person.

Sværhedsgrad

Dagsturene som er beskrevet i programmet er grad 2. Da I er på egen hånd, bestemmer I selv hvor mange stikveje I vil ud på, men programmet er lagt efter en gennemsnitlig vandretid på 4-6 timer om dagen i kuperet terræn. Læs mere om vores gradueringssystem her.

Rejseforsikringer

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

 
Udstyr

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - Du modtager en rabatkode ved køb af rejse.
- Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

 
Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af det mallorcinske klima, ses DMI's data her

 

 

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

8 dages selv-guidet vandreferie rundt om Mont Blanc. Turen går gennem Frankrig, Italien og Sch...
Sværhedsgrad: 3-4
Velegnet til solorejse
Individuel vandreferie ad Pilgrimsruten også kendt som Caminoen. Overnatning på hoteller...
Sværhedsgrad: 2
pilgrimsvandringCaminoenVelegnet til solorejse
8 dages vandring i det karakteristiske skønne alpelandskab i Salzkammergut, med overnatning p...
Sværhedsgrad: 1-2
Rejser med hundRejser med Børnerabat
8 dages vandreferie med ruter rundt i hjertet af Amalfikysten fra den berømte kystby Amalfi t...
Sværhedsgrad: 2
Individuel vandreferie på Mallorca gennem Tramuntana-bjergene - langs den dramatiske kystlinje...
Sværhedsgrad: 2
Rejser med Børnerabat
En herlig individuel cykelferie på naturskønne Mallorca, med transport af bagagen. ...
Sværhedsgrad: 2
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider