DKK 4.690,00

Spanien – Vandreferie langs Costa Brava, 8 dage

Kysten, havet, bjergene, skovene – alt spiller sammen på denne rejse langs Cataloniens flotte kyst. Denne vandretur er specifikt designet, så I rigtigt får oplevet denne del af Catalonien. I går langs den vilde kyst med de imponerende klipper, afsides strande og små fjorde med krystalklart vand. I drejer ind i landet og går gennem Aiguamolls Nationalpark, hvor I kan se et væld af forskellige fuglearter. I går op ad bjergstierne og nyder den storslåede udsigt – I kan se helt til Pyrenæerne.

En særlig fornøjelse på denne tur er de gotiske bygningsværker, den udsøgte gastronomi i regionen og de lækre vine, som produceres med druer fra de selv samme vinmarker, I vandrer igennem langs ruten.

Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Datoer

Hvis I kan vælge datoen i rejsens kalender, så kan turen starte den dato.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

Ankomst til Girona Flyplass eller togstasjonen i enten Girona eller Figueres eller busstasjonen i Palafrugell (der går en direkte buss til Palafrugell) der blir du hentet og kjørt til hotellet ditt i Calella de Palafrugell.
Den gamle bymidte har stadig karakter af en typisk spansk landsby med smalle gader og et stort udvalg af butikker, barer, cafeer og restauranter. Der er to små populære strande i den gamle bydel, som er med til at give byen sin dejlige atmosfære.

Dag 2 Palamós - Calella de Palafrugell

I dag går du gjennom naturområde Castell-Cap Roig, som er hjemmet til en av de uberørte hjørnene i Costa Brava, med små bukter som Cala Estreta. Vi går gjennom pinjeskog med en fantastisk utsikt over det asurblå Middelhavet. Dette er en av de mest spektakulære strekninger med sine bortgjemte grotter, uberørte viker, gjennom pinjeskog, eikeskog og oliventre.

Distanse: 15km

Dag 3 Calella de Palafrugell – Begur

Dette er dagen dere kommer til å oppleve den største variasjonen av landskap. Stien tar dere gjennom middelhavsskog, krysser små bukter og på stier med upåklagelig utsikter til Middelhavet. Du kommer til små sjarmerende landsbyer som Llafranc eller Tamariu. Calella de Palafrugell, typiske fiskelnadsbyer. Overnatting i Begur.
Distance: 14km

Dag 4 Cala Montjoi – Cadaqués

Etter frokost blir du hentet og kjørt til Roses (Cala Montjoi) der starter til fotturen. Dagen er full av kontraster og urørte perler på denne fantastiske kyststien. Costa Brava betyr: «den ville kysten» og den leverer. Vi går gjennom Cap de Creus nasjonalpark, helt til den elegante hvitmalte fiskelandsbyen Cadaqués som var kunstneren Salvador Dalís lekegrind.
Distance: 10km
 

Dag 5 Afslapning i Cadaques

Det går an å ta ecotaxi til fyrhuset 8km eller rundtur 16km

Denne dag har ikke noget program. I kan vælge at udforske Cadaques’ smalle gader, besøge kirken, gå de ca. 3km til Salvador Dalís hus eller blot nyde de mange cafeer og restauranter.
Valgfri vandring
Hvis I ikke har lyst til at slappe af, kan I vandre til den Iberiske Halvøs østligste punkt ved Cap de Creus, hvor de imponerende klipper ofte sætter de besøgendes fantasi i gang. Ligner de løver, drager, kameler eller ørne? Det er også muligt at spise frokost
Valgfri distance: 11km
Valgfri vandretid: ca. 4 timer

Dag 6 Cadaques til El Port de la Selva

I forlader Cadaques og går igennem hjertet af Cap de Creus Nationalparken. I følger en afsides sti med smukke udsigter over området, hvorefter I ankommer til El Port de la Selva.
El Port de la Selva nævnes første gang i år 974, men blev ikke en rigtig landsby før en gang i 1700-tallet, hvor den første kirke blev bygget. Landsbyen har stadig stemning af en gammel fiskerlandsby og I vil kunne finde mange historiske monumenter og bygninger, så som Taballera Dolmen, Serra de Rodes og Sant Fruitós-kirken. Landsbyen har nogle af Cataloniens bedste strande.
Distance: 12km
Vandretid: ca. 4½ time

Dag 7 El Port de la Selva til Llançà

I lægger El Port de la Selva bag jer og vandrer mod sydvest til Sant Pere de Rodes-klostret (lukket på mandage). Klostret dateres tilbage til det første århundrede efter Kristus og er et af Spaniens vigtigste. Efter besøget vandrer I videre til ruinerne af Castell de Sant Salvador, hvorfra I kan nyde den storslåede udsigt Alt Emporda til Albera-bjergene og Pyrenæerne. I har tillige udsigt over Bay of Roses og Cap de Creus. Når I er færdige med at nyde udsigten begiver I jer forbi det lille Chapel of Sant Onofre til landsbyen Llançà, hvor I slutter jeres vandring.
Distance: 13km
Vandretid: ca. 5 timer

Dag 8 Hjemrejse

Rejsen er slut. Transport til Girona flyplass eller Figueres/Figueres Vilafant togstasjon

Prisen inkluderer

  • 7 nætter på nøje udvalgte turistklassehoteller
  • Morgenmad alle dage
  • Velkomstmøde
  • Bagagetransport fra hotel til hotel
  • Detaljerede rutebeskrivelser, GPS, kort, beskrivelser af den lokale historie og andet nødvendigt materiale
  • Transfer fra Barcelonas lufthavn ved ankomst
  • 24-timer lokal hotline
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Barcelona
  • Administrationsgebyr kr. 145,-
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
DKK 4.690,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se den enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport / Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Barcelona er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Links
Momondo
t2t.dk
Norwegian

Landtransport

Når I ankommer til Barcelona sørger vi for, at I bliver hentet i lufthavnen og kørt til det første hotel. Når turen er slut og I skal hjem, tager I toget til Barcelona. Fra Llançà går der tog direkte til Barcelona, så selve turen dertil er meget let. Det er også muligt at købe en transfer fra Llançà til Barcelona. Dette koster 2.280kr i alt for bilen (1-4 personer). Hvis I ønsker dette, kan det vælges til på bookingformularen.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i prisen. I alle byer I overnatter I vil der være rig mulighed for at finde frokost og aftensmad.

Overnatning

På denne tur overnatter I på særligt udvalgte turistklassehoteller i de små byer. Det er muligt at få enkeltværelser, hvis I ønsker dette. Kontakt os for pris på dette.

Bemærk: Hvis I rejser i juli og august måned bor I på hotel i Llançà de sidste to nætter. Vandreturene er dog de samme som normalt.

Udstyr

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. Du modtager en rabatkode ved køb af rejse. Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

8 dage selvguidet vandring i Frankrig, gennem middelalderlige landsbyer til Middelhavet ved den fran...
Sværhedsgrad: 2-3
7 dages imponerende vandreferie langs den franske riviera med bagagetransport   &nbs...
Sværhedsgrad: 2
Velegnet til solorejse
En dejlig vandreferie i Midtspanien, hvor I går fra Bajo Aragón til Middelhavet. Smuk n...
Sværhedsgrad: 3
Nye Rejser 2018Velegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider