Dag 1 Ankomst til Malaga

Malaga er en travl havneby ved Middelhavet. Byen bugner af historiske skatte og der er adskillige smukke strande. I checker ind på det første hotel, hvorefter I har tid til at se jer omkring i byen. Der er nok at vælge imellem.

Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Los Naranjos
Dag 2 Bustur til Granada og besøg i Alhambra

Man kan ikke tage til Andalusien uden at besøge Alhambra. Det arabiske palads ligger cirka to timers køretur fra Malaga i den smukke by Granada. Her finder I et af de vigtigste historiske monumenter i Andalusien: Alhambra (det røde slot), som har stået siden det niende århundrede. Efter besøget tager I til Antequera, hvor cykelturen starter.

Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Antequera Golf
Dag 3 Antequera til Lucena

Cykelturen starter ved indgangsporten til kongeriget Grenada i den historiske by Antequera. I lægger ud med at cykle ad det gamle jernbanespor (nu cykelsti) igennem det smukke landskab til byen Lucena, som er særdeles berømt for olivenolieproduktion.

Distance 65KM
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Los Bronces
Dag 4 Lucena til Baena

I fortsætter jeres rejse langs det gamle jernbanespor, imens I passerer endeløse olivenlunde på vej mod Baena. Indbyggerne i Baena lever fortrinsvis af landbrug og er meget traditionsbundne. Byen ligger på en bakketop og er karakteriseret ved de smalle gader, som snor sig gennem den gamle by, og de interessante religiøse bygningsværker, så som Santa Maria la Mayor-kirken fra det 16. århundrede og det gamle slot.

Distance 35KM
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel La Casa Grande de Baena
Dag 5 Baena til Cordoba

Sierra Morena med de smukke bakker danner ramme om den forhenværende Europæiske kulturby. Området er romantisk med nåleskove og en imponerende stilhed. Ruten fører jer langs næsten tomme gader og for det meste går det ned ad bakke kun afbrudt af et par enkelte stigninger, som I kører ind i Cordoba. Indimellem kører I forbi bondegårde, hvor der opdrættes tyre til tyrefægtearenaerne og disse gårde nyder en særlig status i Andalusien. I løbet af aftenen har I mulighed for at deltage i en byvandring, hvor I bliver præsenteret for Cordobas imponerende fortid i form af bygningsværker, så som "The Great Mosque", som - bortset fra Alhambra - var en af de mægtigste arabiske steder i Europa. Særligt imponerende er "de tusind søjlers skov" og de rigt udsmykkede rum.

Distance 55KM
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Sercutel Selu
Dag 6 Cordoba til Ecija/Palma del Rio

I forlader Cordoba via den store Guadalquivir-dal og kører der langs en gammel romersk landevej. Byen Ecija er berømt for opdræt af andalusiske, arabiske og engelske heste.

Distance 55KM
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Castillo
Dag 7 Ecija/Palma del Rio til Carmona

Landsbyen Marchena ligger på en bakke med udsigt over Rio Carbones. I fortsætter jeres tur gennem et varieret og skønt landskab. Indimellem kommer I forbi små laguner, små egeskove og taggede stenformationer. Landsbyen Carmona er jeres mål for dagen og byen har ikke ændret sig i løbet af de sidste 150 år. I byen finder I barokke palæer, kirker, klostre og byen er omkranset af en arabisk bymur.

Distance 65KM
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Alcazar de la Reina
Dag 8 Carmona til Sevilla

I dag skal I cykle langs Alcores-plateauet og igennem et af de frodigste områder i Andalusien. I hårhundrede har Alcalá de Guadaira forsynet Sevilla med brød og vand og det anses for at være oprindelsesstedet for flamencodansen. Historiske haciendaer fra Sevillas tid som kongedømme - i dag omdannet til herregårde - ligger langs vejen. Dagens mål er Sevilla, hvor tre af de vigtigste operaer opføres: Don Juan, Figaro og Carmen. I aften foreslår vi, at I nyder et glas vin og fejrer, at I har nået målet.

Distance 35KM
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Silken Al-Andaluz Palace
Dag 9 Hjemrejse

Dette er turens sidste dag og I checker ud af det sidste hotel, for at rejse tilbage til Danmark eller videre ud i verden.

RUTENS PROFIL OG KORT

Klik et sted på "rutens profil", og se lokationen på kortet ..eller omvendt!

Generelt om rejsen

Prisen er baseret på, at man rejser minimum to deltagere sammen og overnatter i et delt dobbeltværelse. Mod et tillæg kan vi også arrangere turen for enkeltpersoner der rejser alene. Hvor meget ekstra turen koster som solorejsende, kan du se på bookingformularen, hvis du vælger "1 voksen".

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting, men I skal selv sørge for transporten til turens startsted, samt efter turens afslutning. Der er indlagt et velkomstmøde på ankomstdagen, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur og cykler.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se prisen inkl. alle dine ønskede tilvalg.

Transport/Flyrejse

Hvis I selv ønsker at arrangere transporten
I kan nemt søge, bestille og betale flyrejsen på fx momondo.dk eller t2t.dk. Det er jeres eget ansvar at sikre, at flyene passer med turens start- og slutdato.
Vi anbefaler, at I flyver til Malaga og evt. hjem fra Sevilla.

Vigtigt: Vi anbefaler, at I booker rejsen hos os og venter på bekræftelsen, inden I køber flybilletterne.

Fra lufthavnen i Malaga til det første hotel
Det er lettest at tage en taxa fra lufthavnen til hotellet, men der går også adskillige busser og tog på strækningen. I kan få et hurtigt overblik over turen via Rome2Rio.

Fra det sidste hotel til lufthavnen i Malaga
Det er muligt at tage bus og tog fra Sevilla til Malagas Lufthavn. Med bus tager turen ca. 3 timer og koster mellem 130 og 200kr pr. person. Med tog tager turen cirka 2 timer og koster 220 - 310kr pr. person. I kan hurtigt få et overblik ved at tjekke Rome2Rio.

Overnatning

På denne tur overnatter i på 3- og 4-stjernede hoteller inkl. morgenmad. På dag ét vil der være et velkomstmøde kl. ca. 18:00. Hvis I kommer for sent til at dette møde vil I få udleveret velkomstpakken af hotellet.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet alle dage. Det er let at finde et sted at spise frokost i løbet af turen (eller at medbringe en madpakke). Der er flere muligheder, når I skal finde et sted at spise aftensmad.

Cykler

Cyklerne er unisex og udvalgt efter solid kvalitet kombineret med den bedste komfort. Cyklerne er udstyret med lys, bagagebære, skærme, 21 shimano gear, lås og en komfortable saddel. Desuden er der påmonteret en vandafvisende taske på både bagagebære og styr, og der medfølger et lille nødkit med relevant værktøj, ekstra cykelslange og pumpe.
For at kunne individuelt tilpasse cyklerne til jer, er det vigtigt at I oplyser højden på alle deltagere i kommentarfeltet ved booking af turen.
Cykelleje kan tilvælges på bookingformularens side 2.

 

El-Cykler
På denne tur er det muligt at booke en el-cykel, der gør det muligt at krydse bakket terræn med et smil. Hvis benene bliver trætte støtter den elektriske motor, så du ikke sakker agterud.
Det kræver ikke nogle forudsætninger at køre en el-cykel. Så længe man selv er aktiv i pedalerne assisterer el-motoren rytteren til en max hastighed på 25 km/t. Motoren får energi fra et aftageligt, genopladeligt batteri der rækker 120-180 km. på én ladning. El-cyklerne har samme udstyr som de ordinære cykler.
Leje af el-cykel kan tilvælges på bookingformularens side 2.

Udstyr og rabataftaler

Friluftsland

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. I modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Cykelshoppen

Når du køber en cykelferie hos Mountain Adventures, får du 10% rabat på alle ikke-i-forvejen-nedsatte varer hos Cykelshoppen.dk.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.