Finca Son Sant Jordi

Denne fremragende finca er familiedrevet og meget traditionel med smukke huse fra det syttende århundrede. Værelserne er behagelige og smagfuldt indrettet med en blanding af antikke og moderne møbler. Man lægger hurtigt mærke til, at der er kælet for detaljerne i 'Son Sant Jordi'. Et af højdepunkterne i denne finca er den grønne have med swimmingpool og en skøn terrasse.

Finca Son Palou i Orient

Denne smukke finca er placeret i midten af æble- og kirsebærplantager, lige ved foden af de imponerende Tramuntanabjerge. Roen og hyggen er i højsædet i den skønne have, hvor der også er en stor pool, der indbyder til absolut afslapning. Finca’en er indrettet efter klassisk Mallorcansk stil og i restauranten serveres der hjemmedyrkede fødevarer. Bemærk: Såfremt der er ledigt bookes denne Finca – ellers bookes tilsvarende standard på anden Finca

Finca Can Quatre – Sóller

Placeret i appelsindalen ved Sóller, er denne finca nyrenoveret med moderne møbler og mallorcansk charme. Fincaen er beliggende i et roligt område og omgivet af en indbydende have, hvori der er pool. Det tager 10 min at gå ind til torvet af Sóller. Bemærk: Såfremt der er ledigt bookes denne Finca – ellers bookes tilsvarende standard på anden Finca

Dag 1 Ankomst til Pollenca

Beliggende i bakkerne ved foden af bjergkæden Serra de Tramuntana bliver I mødt af den Mallorcanske by Pollenca. Afhængigt af ankomsttidspunktet kan I slentre rundt langs de smalle stræder i den gamle by. I kan nyde en drik på en café på byens torv eller vandre op ad den berømte Calle de Calvari - en gade bestående af 365 stentrin, der fører op til et lille kapel. Herfra er der en smuk udsigt over byen.

Dag 2 Kystvandring på Alcúdia-halvøen

Dagen starter med et velkomstmøde kl 9, hvor vores lokale samarbejdspartner vil byde jer velkommen.
En af de store vandringsklassikere på Mallorca er turen ud på den lille halvø La Victòria, beliggende mellem Pollenca bugten og Alcúdia. Vandrestierne går langs kystlinien og leder jer op på toppen af en smuk klint, hvorfra udsigten er fantastisk. Hårnålsving tager jer gennem terrænet og frem til den turkise bugt Coll Baix, der inviterer til en dukkert. Herfra går vandringen over bakkerne tilbage til Alcúdia.

Vandretid Ca. 5½ timer
Distance 15KM
Højdemeter 500M
Højdemeter 620M
Dag 3 Vandring Pollenca – Cuber Reservoir – Orient-dalen

Dagen starter med en kort transfer (inkluderet) til Cuber Reservoiret. Her venter jer et interessant sceneri med det høje græs mellem de markerede klipper. Stierne her i Tramuntanabjergene er stenede og leder jer forbi imponerende udsigter over frodige dale og solrige klippekyster. På vej mod den charmerende Orient dal går ruten forbi det gamle gods - Coma Sema, der tidligere var en af de største olivenfarme på Mallorca.

Vandretid Ca. 4-4½ timer
Distance 11KM
Højdemeter 220M
Højdemeter 540M
Dag 4 Vandring i Orient-dalen til d`Alaró-slottet

Dagen byder på udforskning af Mallorcas frugtplantage - Orient-dalen. I vandrer over Coll d’orient og videre gennem skove af Sten-Eg, krydret med udsigter til det nærmest maleriske landskab. I vandrer til pilgrimsstedet, hvor ruinerne af det gamle Castell d’ Alaro ligger smukt på en bakketop. På vejen bør I stoppe og nyde en af specialiteterne hos Finca Es Verger.

Vandretid Ca. 4 timer
Distance 12KM
Højdemeter 490M
Højdemeter 510M
Dag 5 Vandring fra Orient/Alaró til Bunyola og Sóller

På ensomme stier forlader I Orient-dalen og vandrer gennem det mere rå alpine landskab. På vejen mod Bunyola vandrer I over toppen af bjerget Penyals d’Honor. Fra toppen kan I nyde panoramaudsigten af Mallorcas lavland og Palmas bugter. Fra Bunyola tager I den gamle sporvogn, hvorfra I kan nyde udsigterne på turen til Sóller.

Vandretid Ca. 5 timer
Distance 14KM
Højdemeter 440M
Højdemeter 680M
Dag 6 Kystvandring fra Deia til Sóller

I starter dagen med en lokal bus (ca. 4€ p.p) til boheme-byen Deia, der ligger som en lille juvel på øens vestkyst. I starter vandringen i Deias bugt og vandrer langs den klippefyldte kyst op til den gamle charmerende postrute, der snor sig tilbage til Sóller. Vejen har en fascinerede baggrund med det smukke kystlandskab. Dagen afsluttes med et besøg I en gammel oliemølle, inden den sidste vandrestrækning tager jer gennem flere olivenlunde på vej mod hotellet.

Vandretid Ca. 4 timer
Distance 12KM
Højdemeter 300M
Højdemeter 430M
Dag 7 Hjemrejse

Efter ud-checkning er der individuel hjemrejse. Det er også muligt at tilkøbe en ekstra nat i Sóller eller Pollença.

RUTENS PROFIL OG KORT

Klik et sted på "rutens profil", og se lokationen på kortet ..eller omvendt!

Generelt om rejsen

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting. Der er indlagt et velkomstmøde, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur.

Se prisen
Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se turens endelige pris inkl. alle mulige tilvalg, I måtte ønske.

Transport/Flyrejse

Flyrejse til/fra Mallorca kan tilvælges øverst på denne side. I er også velkomne til selv at arrangere transporten.

Vigtigt: Vi anbefaler, at I booker rejsen hos os og venter på bekræftelsen, inden I køber flybilletterne.

Ved ankomst
Ved ankomst til Palma de Mallorca lufthavnen er det let at tage en bus til Palma busstation. Herfra er det ca en times bustur til Pollenca.
Man kan få et overblik over Mallorcas offentlige transport på www.tib.org. Bus nr. 340 kører til Pollenca. Tjek bustiderne tæt på afgang, så I har et bedre billede af busplanerne på netop jeres datoer.

En taxa koster ca. 80€ fra lufthavnen til Pollenca og tager ca. 1 time (anbefales)

Når I skal hjem
Efter udchekning på dag 7 er der flere muligheder for transport til lufthavnen. 
Har I god tid er det en smuk tur at kører med den gamle sporvogn gennem appelsindalen og ned til Palma, hvorfra i tager en bus til lufthavnen. 
En anden løsning er at tage bus nr. 211 fra Sóller til Palma (dette tager ca. 40 min) og koster kun få euro.

Den hurtigste løsning er at få personalet på jeres finca til at booke en taxa til jer aftenen inden afrejse. Her ligger prisen på ca. 50€ for 1-4 personer (anbefales). 

Velkomstmøde

Der vil blive afholdt et infomøde af en af vores lokale samarbejdspartnere, hvilket vil foregå kl. 9 på dag 2. I mødes i receptionen - med mindre I får andet at vide ved check-in. Efter mødet vil I blive hjulpet til første startsted for vandreturen, så vær klar til vandring, når I kommer til mødet kl. 9.

Mad og drikke

På landstederne er der morgenmad inkluderet i prisen.
Det er muligt at tilkøbe aftensmad for 4 aftener. Det drejer sig om dem i Orient og Sóller. Det er muligt at finde restauranter i nærheden i alle tre byer.

TIlkøbes aftensmad i Orient og Sóller står den på minimum 3 retters menuer produceret af lokale råvarer og serveret på de landstedet I bor på.

Overnatning

På turen overnatter I på 3- og 4-stjernede hoteller. Morgenmad er inkluderet.

Ekstra nætter
Det er muligt at få ekstra nætter i den første eller sidste finca. Priserne varierer, men hvis I vælge jeres rejsedatoer og tjekker bookingformularen, vil I kunne se prisen for de ekstra nætter.

Udstyr og rabataftaler

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - I modtager en rabatkode ved køb af rejse. - Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området, ses yr.no's data her:

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.