Dag 1 Ankomst til Arnes

I ankommer til Arnes, hvor I bliver indkvarteret på et landsted (Masía Hort de Fortunyo). Herefter er der tid til at opleve den lille landsby.

Dag 2 Arnes - Penyagalera peak - Beceite

Efter morgenmad starter dagens vandring med en kort transfer til starten på ruten. Penyagalera udgør en grænse mellem provinserne Tarragona og Teruel. Vandringen ned fra det lille bjerg byder på flotte klippeformationer og afhængigt af vejret er det muligt at tage en dukkert i Uldemó-floden.

Vandretid Ca. 7 timer
Distance 18KM
Højdemeter 616M
Højdemeter 616M
Dag 3 Rundtur fra Beceite

I dag vandrer I en skøn tur med udgangspunkt i Beceite. Turen går til El Parizal-kløften, hvor I kan se det fantastiske skue og nyde stilheden.

Vandretid Ca. 5-6 timer
Distance 17KM
Højdemeter 452M
Højdemeter 452M
Dag 4 Beceite - Moles D’ Arany - Font Ferrera hut

I dag skal I besøge La Tinençade Benifassá-nationalparken og dagen er forholdsvis stille og rolig. Når I har forladt skovene, som omkrænser Font Ferrera går I op til Tozal dels Tres Reis (1356m), som er det sted, hvor de tre fordums kongeriger mødes. I nyder udsigten over landskabet og Middelhavet. Herefter vandrer I ned til den lille landsby Fredes. I overnatter i Font Ferrera-hytten.

Bemærk: hytten er primitiv og er en sovesal. Hvis I ikke ønsker dette, så kan ruten laves om, så det passer med hotel i stedet. Kontakt os hvis I ønsker dette.

Vandretid Ca. 4 timer
Distance 13KM
Højdemeter 911M
Højdemeter 368M
Dag 5 Font Ferrera - Tossal Three Kings - Fredes

I dag skal I besøge La Tinençade Benifassá-nationalparken og dagen er forholdsvis stille og rolig. Når I har forladt skovene, som omkrænser Font Ferrera går I op til Tozal dels Tres Reis (1356m), som er det sted, hvor de tre fordums kongeriger mødes. I nyder udsigten over landskabet og Middelhavet. Herefter vandrer I ned til den lille landsby Fredes. Den sidste del af vandringen til Fredes går gennem områder, hvor naturen er ved at tilbageerobre tidligere opdyrkede terrassemarker.

Vandretid Ca. 4½ timer
Distance 13KM
Højdemeter 444M
Højdemeter 503M
Dag 6 Fra Fredes til Boixar til Vallibona

I vandrer ud af Boixar ad de små veje. Byen er den sidste af landsbyerne i La Tinença-området og en del af sognet under Benifassá-klosteret. I vandrer til byen Vallibona, som er en mikroskopisk landsby med kun 20 indbyggere.

Vandretid Ca. 5-6 timer
Distance 20KM
Højdemeter 110M
Højdemeter 485M
Dag 7 Vallibona til Morella

I dag vandrer I gennem et spændende område med store skove, eremitager og små afkroge, som lader tankerne vandre tilbage til fordums tid. I nårtil sidst til den smukke by Morella - som i øvrigt kan ses tårne i horisonten flere timer inden, I ankommer dertil. Byen er fuld af historiske bygninger, kirker, palæer og slotte. Bymurene i Morella stod også den gang El Cid i 1084 red igennem byen.

Vandretid Ca. 4½ timer
Distance 15KM
Højdemeter 423M
Højdemeter 283M
Dag 8 Hjemrejse

Vandreferien i Midtspanien er nu slut og I tager hjem eller videre ud i verden.

Generelt om rejsen

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting. Der er indlagt et velkomstmøde, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur.

Da I er på egen hånd, bestemmer I selv hvor mange stikveje I vil ud på, men programmet er lagt efter en gennemsnitlig vandretid på 4-7 timer om dagen i kuperet terræn

Se prisen
Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se turens endelige pris inkl. alle mulige tilvalg, I måtte ønske.

Transport/Flyrejse

Vigtigt: Flyrejse til/fra Barcelona kan tilvælges øverst på denne side.

Hvis I selv ønsker at arrangere transporten
I kan nemt søge, bestille og betale flyrejsen på fx momondo.dk eller t2t.dk. Det er jeres eget ansvar at sikre, at flyene passer med turens start- og slutdato.
Vi anbefaler, at I flyver til Barcelona eller Valencia

Vigtigt: Vi anbefaler, at I booker rejsen hos os og venter på bekræftelsen, inden I køber flybilletterne.

Den letteste måde at komme frem til Arnes er ved at enten køre selv fra Danmark eller leje en bil i lufthavnen ved ankomst. Fra Barcelona tager køreturen cirka 2½ time. Det er ligeledes let at arrangere enten, at I stiller bilen i Morella (turens slutsted) og bliver kørt til Arnes, hvor turen starter eller at I stiller bilen i Arnes og køres retur fra Morella. Transferen/returtransferen koster 70 euro for en bil for 1-4 personer.

I kan få overblik over transport fra Barcelona lufthavn til Arnes via dette link: Rome2Rio

Mad og drikke

Morgenmad og aftensmad er inkluderet på turen. Alle steder vil det være muligt at købe en madpakke, som I kan tage med på dagens vandretur. Bemærk, at nogle steder er det nødvendigt at bestille denne madpakke på overnatningsstedet. Prisen vil være cirka 7 euro pr. person pr. frokostmadpakke. Den vil typisk bestå af en sandwich, frugt, noget sødt og vand.

Overnatning

På denne rejse overnatter I på små turistklassehoteller og kroer.

Vi kan arrangere ekstra nætter før og/eller efter turen. Kontakt os for mere information om dette.

Udstyr og rabataftaler

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - I modtager en rabatkode ved køb af rejse. - Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet, ses yr.no's data her:

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.