Dag 1 Ankomst til Garachico

Garachico ligger på Tenerifes nordvestlige kyst. Den gamle bydel byder bl.a. på smukke palæer, kirker og slottet ’Castillo San Miguel’. De naturlige bassiner skabt af størknet lava indbyder uden tvivl til en dukkert.

Dag 2 Cirkulær vandretur fra Garachico

I vandrer langs gamle stier gennem et Garachico-området, som geologisk set er relativt nyt. Den anstrengende stigning bliver belønnet med en lækker udsigt over byen, den nordlige kyst og Atlanterhavet. Efter en kort pause i San Juan del Reparo går I ned igennem det frodige landskab med farverige blomster, bananplantager og små bække, som fører til Garachico.

Vandretid Ca. 2½-5 timer
Distance 12KM
Højdemeter 680M
Højdemeter 680M
Dag 3 Garachico til Santiago del Teide

Denne dag byder på en utrolig vandretur fra havet til højlandet. I vandrer gennem afsides kløfter, opdyrkede marker og laurbærskove, indtil I når til den rolige bjerglandsby Erjos. Herefter fortsætter I langs bjergstierne, som fører jer langs Teno-bjergene, indtil I ankommer til Santiago del Teide. Dagens vandring er en paradisisk oplevelse for naturelskere.

Vandretid Ca. 5½ timer
Distance 11KM
Højdemeter 990M
Højdemeter 250M
Dag 4 Cirkulær vandring i Teno-bjergene

Dagen starter med en kort transfer til Teno-bjergene og Teno Alto, som er omringet af sætere med græssende geder. I starten tager turen jer langs en bjergryg, hvorfra I har en fantastisk panoramaudsigt. Herfra går I langs bjergryggen til Tabaiba-passet og videre herfra til Mount Pico Gala. Fra toppen kan I nyde udsigten over den vestlige kystlinje og den storslåede Masca-kløft, med de sorte sten. I går ned via Cruz del Gala kommer I tilbage til Santiago del Teide.

Vandretid Ca. 5½ timer
Distance 12KM
Højdemeter 750M
Højdemeter 600M
Dag 5 Santiago del Teide – Los Gigantes, Masca-Kløften

Fra Santiago vandrer I til den afsidesliggende bjerglandsby Masca, som har en smuk beliggenhed i et grønt vulkansk landskab og taggede sten. Efter en kort kaffepause starter I vandreturen gennem Masca-kløften, som uden tvivl er en fantastisk oplevelse for selv den mest erfarne vandrer. Fra Playa de Masca tager I med båd til resortet Los Gigantes, hvor I overnatter ved havet.

Vandretid Ca. 3-5 timer
Distance 5KM
Højdemeter 150M
Højdemeter 890M
Dag 6 Los Gigantes til Arona/Vilaflor

Dagen starter med en transfer til den hyggelige landsby Adeje, hvorfra I vandrer videre langs ridestier, som i fordums tid blev anvendt til at transportere varer over bjergene. Turen byder på en masse smukke panoramaudsigter og stierne går langs terrassemarker og igennem skove til Ifonche. I fortsætter langs varierede stier til La Esclona, som er en idyllisk region af øen lige under det storslåede Teide-massiv.

Vandretid Ca. 6½ timer
Distance 15KM
Højdemeter 890M
Højdemeter 300M
Dag 7 Rundtur fra Vilafor

I dag starter I med at tage bussen til Vilaflor, som er De Kanariske Øers højeste punkt, hvor I oplever endnu et spektakulært landskab. I vandrer op til et udsigtspunkt, som ligger mere end 1800m over havets overflade og hvorfra I kan se ud over det ”hvide månelandskab”. Nyd udsigten over de bizarre sandstensformationer. En dejlig kontrast til de sorte lavasten, I har set så mange af i løbet af de sidste par dage. I tager bussen tilbage til Arona/Vilaflor.

Vandretid Ca. 4½ timer
Distance 13KM
Højdemeter 550M
Højdemeter 550M
Dag 8 Hjemrejse

Dette er turens sidste dag. I forlader hotellet og tager til lufthavnen. Det er også muligt at forlænge opholdet på det sidste hotel.

RUTENS PROFIL OG KORT

Klik et sted på "rutens profil", og se lokationen på kortet ..eller omvendt!

Generelt om rejsen

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting. Der er indlagt et velkomstmøde, hvor I vil blive briefet med relevante info i forhold til jeres tur.

Se prisen
Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se turens endelige pris inkl. alle mulige tilvalg, I måtte ønske.

Transport/Flyrejse

Flyrejse fra Danmark til Tenerife kan vælges øverst på denne side. I er også velkommen til at selv arrangere transporten.

Vigtigt: Vi anbefaler, at I booker rejsen hos os og venter på bekræftelsen, inden I køber flybilletterne.

Tenerife Syd Lufthavn
Ankomst - transfer: Vi kan arrangere transporten fra Tenerife Syd til det første hotel for minimum 2 personer. Turen tager cirka 1½ time.

Retur - transfer: Vi kan arrangere transporten fra sidste hotel til Tenerife Syd for minimum 2 personer.
I kan tilvælge transfer på side 2 på bookingformularen

Hvis I selv vil klare transporten, kan I få overblik over den tur via dette link: Rome2Rio

Tenerife Nord Lufthavn
Ankomst - transfer: Vi kan arrangere transporten fra Tenerife Syd til det første hotel for minimum 2 personer. Turen tager ca. en time.

Retur - transfer: Vi kan arrangere transporten fra sidste hotel til Tenerife Syd for minimum 2 personer. Turen tager ca 1½ time.
I kan tilvælge transfer på bookingformularen

Få overblik over den tur via dette link: Rome2Rio

Mad og drikke

Morgenmad alle dage er inkluderet i prisen. Det er ikke svært at finde frokost og aftensmad i området eller på hotellerne.

Overnatning

På turen overnatter I på 3- og 4-stjernede hoteller. Morgenmad er inkluderet.

Ekstra nætter
Det er muligt at købe ekstra nætter i Garachico inden turen eller ekstra nætter i La Esclona efter turen. Ekstra nætter er kun muligt, hvis I vælger turen uden flyrejse inkluderet. De tilvælges på side 2 i bookingformularen.

Udstyr og rabataftaler

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - I modtager en rabatkode ved køb af rejse. - Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området, ses yr.no's data her:

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.