"Hej,

Jeg vil bare gerne sige tusind tak for en meget god tur til Nepal. Selv om vi aldrig naadede til Lukla paa grund af daarligt vejr, saa ænderede guiden vores trek til Annapurna Base Camp, som derved blev super godt. Jeg vil gerne takke Mountain Adventures og jeres rejse partner i Nepal, for en fantastik ferie".

Med venlig hilsen

Christina og Alessandro


"Min kammerat og jeg bookede en 8-dages tur til Mount Toubkal i april gennem Mountain Adventures. Vi fandt Mountain Adventures gennem søgninger på nettet, og ingen af os havde hørt om det inden. De viste sig dog at være top tjekkede! Både ift. bestilling/bekræftelse, og endvidere havde de en rigtig hurtig responstid via mail til alle de spørgsmål, vi havde forud for vores jomfru-bjergbestigningstur. 

Også da vi ankom til Marokko var alle aftaler overholdt og selve turen var perfekt planlagt. Det var med andre ord rigtig godt tilrettelagt, dels kombinationen af byoplevelser i Marrakech, samt hike og afslapning, mens vi opholdt os i bjergene. Vores guide var sublim, og satte os godt ind i kultur, sprog og lokalbefolkningens skikke, mad mm. Hele oplevelsen samlet har oversteget vores forventninger, og virkelig givet god værdi for pengene. Der er stadig meget at se og opleve i Marokko (fandt vi ud af mens vi var der), så det er bestemt ikke sidste gang, at vi tager dertil!
 
Eva, projektleder
København
 

"Vi havde en helt fantastisk tur, vi har været super tilfredse med setup'et og positiv overrasket over hvor godt det spillede. Alle de hoteller vi overnattende på var super fine, god service og dejlig mad. Det lille minihotel i Salerno, var en stor positiv overraskelse. Personalet var super venlige og meget serviceorienteret.  På hotellet i Amalfi, kom de ud og hentede os, da de så vi ankom med cyklerne. Skøn service! - Materialet var fint, og beskrivelserne gode. Vi synes det var dejligt at være vores egne guider og tage turen i vores eget tempo. Cyklerne var gode og skønt at vi havde en lille cykeltaske, så vi ikke skulle have rygsæk med. Bagage transporten fungerede".

Tina Kristensen
Aktiv Cykelferie på Amalfi"Turen levede bestemt op til forventningerne og mere til. Trekking var hovedformålet og bestemt en fantastisk oplevelse med smuk natur og charmerende landsbyer. Men jeg var også glad for dagene i Kathmandu og Pokhara med et kulturelt program. Det gav en lidt dybere indsigt i landet, Nepal, med dets historie, kultur, traditioner og dagligdag. På den måde følte man, at turen hang godt sammen.
Vi havde en suveræn dygtig dansk rejseleder. Superlativerne vil ingen ende tage, hvis jeg skal beskrive alle hendes kompetencer. Så det vil jeg slet ikke forsøge. Men en ting skal nævnes: Evnen til at tage de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. Det var helt sikkert med til at gøre turen så vellykket som den var og til at opretholde en rigtig god stemning blandt alle deltagere og guider.  
Det er jo næsten udelukkende ros og man lærer nok mest af ris, men jeg kan ikke finde ris!!! Det hele gik bare så godt. - Så, tak for en uforglemmelig skøn tur."

Ulla Haugsted
Trekkingtur til Annapurna Base Camp, Nepal - med dansk rejseleder

 


"I Cetara vågnede jeg op til en flot udsigt. Fiskebåde sejlede ud fra Amalfikysten i solskin, og efter morgenmaden stod der en næsten ny cykel parat til mig.

Ankomstpakken med turbeskrivelse og kort, var glimrende og let forståelig, så snart befandt jeg mig på vejen til Amalfi. Bagagen blev jo sendt til næste hotel og by. - Alletiders idè! Du føler dig fri på cykel og på landevejen forbi citronlunde, klipper og skove, med udsigten til havet og øerne. Ideen med transport af bagagen, hotelopholdet og maden som rejseselskabet sørger for, og så cyklen som står til din rådighed er vældig god. Jeg har haft en fin ferie. Når man selv er aktiv fæstner oplevelserne sig, og man har gode minder at tage med sig hjem".

Bent Dammand
Cykeltur Amalfi.


"Vi må sige at vi havde en herlig tur og vandring I Cinque Terre, vejret i begyndelsen af juni var passende til vandring. Konceptet med toget der kører mellem byerne er ganske praktisk, det betyder at man kan fortsætte sin vandring så længe man har lyst den enkelte dag, man tager bare toget tilbage til  hotellet, for derefter næste dag at fortsætte der man nu var nået til den foregående".

Jens Dam
Vandring i Cinque Terre


"Det blev til en dejlig gør-det-selv tur for 4 personer, med et fleksibelt ambitionsniveau, i et særdeles smukt område i Cinque Terre. Med andre ord – fem stjerner (ud af fem) til konceptet: "selvguidet vandretur".

Erik Bo Bruhn
Vandretur i Cinque Terre


"Det var, for mig, et nødvendigt afbræk fra tingene her i landet og en pause fra hverdagen, som var long overdue. Det var på ingen måde som jeg havde drømt om, - det var langt bedre. Det er en tur som jeg kan leve højt på i lang tid og går allerede med tankerne om at vende tilbage..."

Malou Kristensen
Trekking til Annapurna Base Camp, Nepal - med dansk rejseleder


Det er næsten ikke til at forstå at det allerede er over 1 uge siden vi kom hjem, fra en for mig, helt speciel tur.
Henriette og jeg havde et helt fantastisk oplevelse, men det er jeg sikker på, at du nok har kunnet fornemme.:o)
Mange tak for din måde at takle vores supergruppe på, du var bestemt med til at vi havde det så godt sammen.
Vil du hilse Rene´ og sige tak for en dejlig tur :0) 
 
De allerbedste hilsener fra supergruppemedlem
Lise Fabild
Cinque Terre, Pisa og Lucca med dansk rejseleder

Tusind tak for en helt fantastisk tur. Jeg har mange gange tænkt på alle de dejlige oplevelser, smukke udsigter og skønne selskab - ja vi var et godt team - alle dejlige mennesker at være sammen med. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kaster mig ud i en vandreferie ( og måske med lidt yoga).
Til slut vil jeg ønske dig en dejlig sommer, håber vi ses en anden gang.
 
Lene Mary Jensen
Cinque Terre, Pisa og Lucca med dansk rejseleder

Tehusene var betydeligt bedre end forventet. Betjeningen var super. Der var alle steder rent og pænt, og man følte sig som VIP. - Hotellerne var super og særdeles godt beliggende.
Jeg vil give rejselederen Lykke den højeste, bedste vurdering overhovedet. Hun var fantastisk til at få gruppen til at fungere. Hun har virkelig god viden om Nepal og var en super formidler. Vi kunne tydeligt mærke hendes kærlighed til landet.
I det hele taget var niveauet på turen meget over forventning - bortset fra priserne på mad etc., som var en hel del under!

Else Johansen
Trekking til Annapurna Base Camp, Nepal -  med dansk rejseleder


 

Tak for sidst – super herlig tur, som til fulde levede op til forventningerne. Det kan sagtens være, at vi ses igen på et tidspunkt. Jeg har i hvert fald fået mod på flere vandreture. Du havde bare styr på tingene og gav ikke helt ”slip på tøjlerne” selvom Rene tog over. Stor ros til jer begge. Rigtig god sommer

Marianne Helskov
Cinque Terre, Pisa og Lucca med dansk rejseleder

Tusinde tak for en dejlige ferie, ikke sidste gang jeg rejser med Mountain-adventures, det var bare sådanne nogen dejlige og smukke  vandreture I havde sammensat til os. Endnu en gang tak for en dejlige tur. 
 
Tove Henriksen
Cinque Terre, Pisa og Lucca med dansk rejseleder

 

 

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider