DKK 3.490,00

Azorerne - Vandreferie på São Miguel

São Miguel er den største af de Azorianske øer. Med tilnavnet ”den grønne ø” vil I her opleve en fantastisk subtropisk frodighed, blandet med et helt specielt vulkansk landskab.
Dag 1- 4 vil overnatningerne foregå på et hotel i Furnasdalen, med vandringer på den østlige del af øen. Dag 5-8 bor i på et hotel i Ponta Delgada, med vandringer centreret om den vestlige del af øen. I vil vandre langs kratersøerne af Sete Cidades, Lagoa do Fogo og Furnas, der hver især sætter deres eget præg på den smukke og unikke vulkanø.

Ruten
Denne vandreferie er moderat let med naturskønne og lette, fremkommelige ruter af kortere længder med  2-5 timers vandring pr. dag. Dagsvandringerne er tilrettelagt således, at I typisk bliver hentet i taxi om morgenen og kørt til starten af dagens vandring, og det vil oftest være vandring ned ad bakke (400-600 højdemeter). En enkelt dag går turen dog op ad, med en stigning på ca. 600 højdemeter (dag 6).
 

 • Overnatning og morgenmad på 2 forskellige turistklasse hoteller
 • Transfer til og fra lufhavnen, samt transport af bagagen mellem hotellerne er inkluderet i prisen
 • Al nødvendig transfer til og fra de daglige vandreruter er inkluderet i prisen
 • Imponerende vulkansk aktivitet i form af varme kilder, kogende mudder og fumoroler
 • Vandring på vulkanøen med frodig vegetation og storslåede udsigter
 • Masser af muligheder for at få en dukkert omgivet af fantastisk natur
 • Denne tur kan arrangeres hele året, og er en fantastisk destination, når man i de danske vintermåneder trænger til lys og lune oplevelser

 

 

 
 
Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
Datoer

Hvis I kan vælge datoen i rejsens kalender, så kan turen starte den dato.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst til Azorerne

Der er inkluderet transfer fra lufthavnen til turens første hotel beliggende i Furnas dalen.

Dag 2 Vandring i Furnas

Vandretid ca. 3,5 time
Distance: ca. 9,2km

Turen går fra hotellet og op omkring kratersøen Lagoa das Furnas, der med sit grønlige skær smukt matcher øens vegetation. Det er også tæt ved søbredden, at I kan opleve nogle af øens varme kilder med kogende mudder- og vandhuller, der giver et indtryk af hvor levende øens indre er. Det er ved disse kilder, at den berømte gryderet Cazido das Furnas er kogt udelukkende ved brug af varmen fra undergrunden. På denne tur kommer I også forbi Furnas Monitoring & Research Center, hvor vi anbefaler et besøg – entré er inkluderet.

Det er muligt at udvide dagens vandring med ca. 2 timer, hvis man har lyst til vandre fra de varme kilder op til Pico do Ferro, et smukt udsigtspunkt, som giver et fantastisk kig over  Lagoa das Furnas. Denne del af vandringen kan dog være glat og mudret efter regnskyl.

Vandreturen starter og slutter ved hotellet.

 

 
Dag 3 Vandring ved Lomba do Cavaleiro og Redondo

Vandretid ca. 3,5 timer
Distance: ca. 8,4km

Dagens vandring kombinerer to interessante ruter. Lomba do Cavaleiro ruten (også kaldet Agrião-ruten) og Redondo ruten. Disse tager jer gennem et smukt grønt område og langs en lille bæk, hvor omkring der blandt andet vokser akacie- og avocadotræer. I Ribeira Quente er der en skøn strand, hvor det er oplagt at tage en dukkert. Desuden kan I besøge den lille fiskerihavn, eller spise frokost på en af byens små hyggelige caféer, inden I begiver jer videre på vandringen. Den følgende vandredel tager omkring 1,5 time, og stien går langs åbredden ud af Ribeira Quente og op til et punkt med storslået udsigt over Salto do Cavalo.

Inkluderet i turen er dagens transfer, fra hotellet til udgangspunktet for vandringen (kl. 9.00). Samt retur fra vandringens afslutning til hotellet i Furnasdalen (kl. 16).   

Dag 4 Vandring fra Faial Da Terra til Slato do Prego

Vandretid ca. 2 timer
Distance: ca. 5km

Dagens vandring er ugens korteste, og går fra landsbyen Faial Da Terra til et skønt vandfald beliggende oppe i skoven. På vej derop kommer I forbi landsbyen Sanguinho, der har stået forladt hen siden 1970’erne. Dog er der så småt gang i renoveringen, med henblik på fremtidig bæredygtigt turisme. Stien tager jer op gennem skoven til en lysning, hvor et vandfald idyllisk fylder en lille sø. Her er det en oplevelse at tage en dukkert, selvom vandet er koldt.
Tilbage i Faial Da Terra er der tid til at finde et hyggeligt sted, hvor frokosten eller eftermiddagskaffen kan nydes.

Inkluderet i turen er dagens transfer, fra hotellet til udgangspunktet for vandringen (kl. 9.00). Samt retur fra vandringens afslutning til hotellet i Furnasdalen (kl. 16).

 

 
Dag 5 Vandring fra Ribeira Funda til Praia Da Viola og Maia

Vandretid ca. 3 timer
Distance: ca. 7,5km

Dagens vandring går langs Ribeira Funda åen, hvilken bugter sig gennem et fantastisk bølgende landskab. Langs åløbet møder I flere ruiner af gamle vandmøller, og der er flere smukke vandfald på turen. Stierne tager jer hele vejen ud til kysten, hvorfra I vandrer langs stranden i bugten Praia da Viola og ender i kystlandsbyen Maia. Byen her er den største på nordkysten, og det kan anbefales at gå forbi byens kirke, der er kendt for sin karakteristiske facade.

Inkluderet i turen er dagens transfer, fra hotellet til udgangspunktet for vandringen (kl. 9.00).

Efter vandringen bliver I kørt til jeres næste hotel i Ponta Delgada. På vejen vil det være muligt at gøre stop ved Santa Iria, hvor der er et fantastisk udsigtspunkt. Desuden gør taxaen et kort stop ved øens berømte te-plantage, der efter sigende skulle være Europas eneste.

Dag 6 Vandring ved Lagoa do Fogo

Vandretid ca. 5 timer
Distance: ca. 15km

Kratersøen Lagoa do Fogo er den højest beliggende sø på São Miguel, og samtidig den sværest tilgængelige sø på Azorerne, da det kun er muligt at komme op til den til fods. Den sidste strækning op til søen, følger stien en levada – en åben vandledning. Oppe ved søbredden er det oplagt at nyde en picnic eller tage en dukkert.

Turen går efterfølgende ad andre stier retur til kysten, hvor det er muligt at bade fra stranden.

Inkluderet i turen er dagens transfer, fra hotellet til udgangspunktet for vandringen (kl. 9.00). Samt retur fra vandringens afslutning til hotellet i Ponta Delgada (kl. 16).

 
Dag 7 Vandring ved Sete Cidades

Vandretid ca. 2-3 timer
Distance: ca. 11km eller 7,5km

På den sidste vandredag har I valget mellem to forskellige vandreruter.
A-ruten er ca. 3 timer lang, men kan være uegnet, hvis der er tåget på dagen.
B-ruten er ca. 2 timer lang, og lettere at vandre.

A-ruten starter ved en gammel tilgroet akvædukt, der ligger i 710 meters højde og grundet dens udseende også kaldes de ni vinduers væg. Herfra går turen de sidste 140 højdemeter op til kraterkanten af denne gamle vulkan, hvorfra der er en storslået udsigt over både Atlanterhavet og Sete Cidades tvillingesøer. Søerne bærer et sjovt fænomen, da de reflekterer solens stråler i hver deres farve, så den ene sø synes blå og den anden grøn, selvom de hænger sammen, kun delt af en bro og derfor egentlig kun er én sø. Herfra går vandringen gennem den smukke natur ned til landsbyen Sete Cidades, hvor det er muligt at finde en hyggelige restaurant, eller nyde en medbragt picnic ved søbredden.

B-ruten starter direkte på kraterkanten ved udsigtspunktet Vista do Rei (550 m.o.h.), hvorfra der ligeledes er fantastisk udsigt over tvillingesøerne. Herfra går ruten af grusveje og stier gennem skøn natur ned til søbredden ved landsbyen Sete Cidades. 

Om eftermiddagen er det oplagt at slentre lidt langs søbredden af enten den blå eller den grønne del af søen. Uanset retningen I her vælger, skal I samme vej retur, da der ikke er stier rundt om hele søen.

Inkluderet i turen er dagens transfer, fra hotellet til udgangspunktet for vandringen (kl. 9.00). Samt retur fra vandringens afslutning til hotellet i Ponta Delgada (kl. 16).

 

 
Dag 8 Hjemrejse

Efter Morgenmaden er der ud-checkning fra hotellet i Ponta Delgada, og transfer til lufthavnen (inkluderet i prisen). 

Prisen inkluderer

 • 7 nætter på to 2-3 stjernede hoteller, hvor morgenmaden er inkluderet
 • Transfer fra lufthavnen til første overnatningssted
 • Daglig transfer mellem vandreruterne og hotellerne (på dage hvor transfer er relevant)
 • Transfer fra hotellet i Furnas til hotellet i Ponta Delgada
 • Transfer fra sidste overnatningssted til lufthavnen
 • Rutebeskrivelser, kort og andre relevante info
 • Entré til Furnas Monitoring & Research Center
 • 24 timers lokal assistance
 • Støtte til lokal social- og miljøorganisation
Ikke inkluderet
 • Transport fra Danmark til Sao Miguel t/r
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
DKK 3.590,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se den enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

På denne tur er I på egen hånd og er jeres egen turleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelse, kort og vigtigst af alt: Transport af bagagen fra hotel til hotel.

Afrejsedatoer
Denne tur kan vi arrangere alle dage hele året, såfremt der er ledighed på hotellerne.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.
Transport

Flyrejsen fra Danmark til Ponta Delgada er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse. Det er jeres eget ansvar at sikre, at flyene passer med turens start- og slut dato.

Bemærk: Vi anbefaler, at I booker turen hos os og venter på, at vi bekræfter den, inden I booker flyrejsen til Ponta Delgada.

Bravo Tours har direkte fly til Ponta Delgada.

TAP Portugal og Air Berlin har gode forbindelser fra København og Hamburg via Lissabon til Ponta Delgada det meste af året. 
Fra lufthavnen i Ponta Delgada er transfer til hotellet inkluderet i pakkens pris. 

 
Overnatninger

På denne tur overnatter I som udgangspunkt på et 2-stjernet charmerende hotel i Furnas, samt et 3-stjernet hotel i Ponta Delgada. Morgenmaden er inkluderet på turen.

Sværhedsgrad

Vandreture foregår på gode grusveje og stier og er niveau 2. De daglige distancer tager mellem 2-5 timer, men tidsrummet fra kl. 9-16 er dagligt sat af til at nyde de områder vandringen foregår i. Læs mere om vores graderingssystem her. Nogle af stierne kan være vejrafhængige, og dermed godt byde på mudrede afsnit. Skulle nogle af stierne blive midlertidig lukket grundet vejret, vil I blive foreslået alternativer lokalt.

 
Rejseforsikringer

Det anbefales at tegne en rejseforsikring, som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

 

 

Udstyr

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. Du modtager en rabatkode ved køb af rejse.

Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

 
Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet på Azorerne, ses DMI's data her:

 
Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

 
Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

7 dages vandretur til Cinque Terre i Ligurien - langs Italiens dramatiske kyststrækninger Rivi...
Sværhedsgrad: 2-3
Individuel vandreferie ad Pilgrimsruten også kendt som Caminoen. Overnatning på hoteller...
Sværhedsgrad: 2
pilgrimsvandringCaminoenVelegnet til solorejse
Individuel vandreferie på Mallorca gennem Tramuntana-bjergene - langs den dramatiske kystlinje...
Sværhedsgrad: 2
Rejser med Børnerabat
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider