DKK 2.390,00

Italien - Vandring i Cinque Terre, 5 dage

Det er nu også muligt, at opleve det smukke Cinque Terre på en 5-dages tur. Via et solidt udarbejdet stisystem, vil I vandre fra landsby til landsby, mellem skove, vinmarker og gennem et spektakulært terrasselandskab med udsigter over havet. I kommer til at besøge de historiske byer Levanto og Portovenere, og selvfølgelig de fem charmerende byer, der som farvestrålende perler i det grønne landskab danner ”Cinque Terre”.
Landsbyerne er Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, og området er i dag en nationalpark og en unik del af Italien.

Ruten: Denne tur er en niveau 2 tur. Turen går på velholdte stier, og der vil være stigninger og bratte nedgange i perioder på turen. Med et lille kendskab til vandring, samt en god fysik, er der masser af skønne oplevelser i vente på denne tur. Langs kysten går en lille lokal togbane, der har stop i mange af landsbyerne. Det er således muligt at forkorte eller forlænge dagsturene efter eget ønske. De vandredistancer, der her er beskrevet, er 4-6 timer om dagen.

 • Nu mulighed for en smuttur med vandring i det fantastiske Cinque Terre
 • Overnatning på charmerende hotel i markedsbyen Levanto
 • Oplev Cinque Terre og de fem fantastiske maleriske landsbyer
 • Vandreture langs Liguriens dramatiske kystlinie Riviera de Levante
 • Ophold i Riomaggiore og vandring til Vernazza og Madonna de Reggio
 • Vandring mellem vinterrasser og charmerende små landsbyer, der bugter sig i terrænet
 • Charmerende italiensk natur i dette unikke område
 • Fantastisk bådtur fra Portovenere til Riomaggiore

 
Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
Datoer

Hvis I kan vælge datoen i rejsens kalender, så kan turen starte den dato.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst til Levanto

In-checkning på hotellet.

Ved tidlig ankomst til Levanto er det muligt enten at tage en dukkert, gå en tur i den charmerende by, eller tage den første vandreoplevelse i området med det samme. Denne vandring vil tage jer til Monterosso al Mare, med udsigt til et af områdets flotteste forbjerge. Efter at have passeret en gammel eremitage-ruin fra 1100-tallet, kommer I til et udsigtspunkt, hvor det for alvor er tydeligt, hvor smuk denne kyststrækning er. Vejen ned til Monterosso er stejl og efter at have nydt de farvestrålende huse i den gamle bydel, er det muligt at tage det lokale kystbanetog tilbage til Levanto. 

 
Dag 2 Vandring fra Levanto til Deiva Marina

Fra Levanto går dagens vandring i dag i vestlig retning, langs stranden og op i det bakkede terræn, inden det atter går ned til den lille kystlandsby Bonassola. Herfra går ruten atter op over bjergsiderne, hvor stierne tager jer med gennem Framura og Costa, der er små charmernede forsamlinger af huse, placeret smukt i det bakkede terræn. Herfra er der også gode udsigtspunkter over kystlinjen og det dybblå hav. En stejl nedgang bringer jer ned til havniveau i resortbyen Deiva Marina. Herfra er det muligt at tage toget retur til Levanto, eller fortsætte vandringen til Moneglia. Denne forlængelse vil til bringe jer gennem flere charmerende små landsbyer, der ligger langs kysten her. Find en hyggelig café i en af landsbyerne og nyd en vaskeægte italiensk kaffe til udsigten af den smukke kyst. Det lokale kystbanetog stopper i flere af disse små landsbyer, så I kan stoppe vandringen, når det passer jer, og køre retur til Levanto.

Dag 3 Vandring fra Riomaggiore til Vernazza og Monterosso

Efter morgenmaden checker I ud af hotellet i Levanto og tager toget til Riomaggiore, den sydligste af de fem landsbyer, der lægger navn til Cinque Terre. Her kan I efterlade bagagen på hotellet, inden I begynder dagens vandring til Manarola, en attraktiv landsby med farvestrålende huse, der klynger sig om bjergsiderne, med udsigt over den smukke naturlige klippehavn. Fra Manarola går I op gennem vinterrasserne og ned mod Corniglia, der er placeret på en højderyg med imponerende udsigt over havet. Gennem vinmarker og citruslunde går ruten videre, og som I nærmer jer Vernazza og dens gamle fæstning, oplever I nogle af regionens bedste udsigter. Stien snor sig op over bjergsiden, inden en stejl nedstigning bringer jer ned til Vernazza, den smukkeste af alle landsbyerne på kysten. Fra slotstårnet i den lille by er der en enestående udsigt over byen og havnen, med dens mange farverige både. Her er det også oplagt at nyde en forfriskning på en af byens hyggelige caféer, inden I tager toget tilbage til Riomaggiore.
Nåede I ikke forbi Monterosso på ankomstdagen, så er der mulighed for at forlænge dagens vandring, og fortsætte hertil langs kysten.

Dag 4 Vandring fra Riomaggiore til Campiglia og Portovenere

I dag vandrer I mod øst til Campiglia og Portovenere. Fra Riomaggiore tager stien jer op ad en række trapper til helligdommen Madonna di Montenero, der ligger tronende på en højderyg med fantastisk udsigt over havet.  Stien snor sig videre op over klippesiderne gennem vinterrasser ad Sentiero Rosso. Denne sti, der følger højderyggen med udsigter skiftevis til den ene og den anden side, går tværs igennem hele Cinque Terre, og tager jer til den lille landsby Campiglia, hvor der kan købes forfriskninger. Gennem fyrreskoven bliver stien smallere og fortsætter til Portovenere med flere fantastiske udsigter undervejs. Beliggende over Portovenere kommer I forbi et gammelt slot fra 1600-tallet, og en trappe fører jer ned i landsbyen. Her er der tid til at slentre rundt i gaderne, inden I tager en af de lokale turbåde tilbage Riomaggiore .   

Dag 5 Hjemrejse

Efter morgenmaden er der ud-checkning fra hotellet og individuel hjemrejse.

 

Prisen inkluderer

 • 2 nætters ophold i Levanto på turistklassehotel inkl. morgenmad
 • 2 nætters ophold i Riomaggiore på turistklassehotel inkl. morgenmad
 • Detaljeret rutebeskrivelse, vandrekort samt relevant turistinformation
 • 24 timers lokal assistance
Ikke inkluderet
 • Transport fra Danmark til Italien t/r.
 • Togbilletter (ca. 2€ pr. togbillet) og billet til båden fra Portovenere til Riomaggiore (ca. 10€ pr. billet)
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
 • Afbestillingsforsikring og Rejseforsikring
DKK 2.390,00

Praktisk info

Om prisen

Bemærk: Prisen er baseret på at man rejser minimum to deltagere sammen og overnatter i et delt dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene. 

På denne tur er I på egen hånd uden turleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelser og kort, men I skal selv sørge transporten til turens startsted.

Afrejsedatoer
Denne tur kan arrangeres fra marts til oktober

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Transporten fra Danmark til Levanto, Italien t/r er ikke inkluderet i rejsearrangementet og du skal selv sørge for at booke din flyrejse. Du kan nemt søge, bestille og betale din flyrejse via fx Momondo eller t2t.dk. Vi anbefaler at I booker rejsen hos os, inden I køber flybilletterne.

Links
Momondo
t2t.dk
Norwegian
SAS
Ryanair

Med fly

Pisa er den nærmeste og lettest tilgængelige lufthavn for Levanto. SAS og Norwegian har direkte fly fra København til Pisa 1-4 gange om ugen afhængigt af årstiden. Fra Billund er der direkte flyrute med Ryanair til Pisa. Alternativt kan man f.eks. flyve til/fra Milano, men togtransporten er lidt længere til Levanto herfra. Via linket herunder kan I let finde ud af, hvordan I kommer fra Pisa til Levanto.

Rome2Rio

Turen tilbage fra Riomaggiore til Pisa, er lettest med tog. På www.trenitalia.com er det let at få et overblik over tider og destinationer på de italienske tog (Pisa-Levanto ca. 1,5 time, Milano-Levanto ca. 3 timer) men da det er besværligt at købe eller ændre billetterne online, anbefaler vi, at man først køber dem på billetkontoret eller i automaterne togstationen.

Med Bil

I kan også vælge at fra Danmark til Levanto. Det vil være muligt at enten stille bilen ved det første hotel eller at stille bilen på en offentlig parkeringsplads i nærheden af hotellet. Hvilket hotel I kommer til at bo på først afhænger af, hvor der er plads, når I booker rejsen. Sædvanligvis er det dog et hotel med parkeringsplads, hvor I kan stille bilen. Parkeringen vil være gratis i den tid, I bor på hotellet og hvis I vil lade den stå, imens I gennemfører resten af turen vil det typisk koste cirka 10-15 euro pr. dag.
Hvis jeres første hotel ikke har parkeringsplads vil I kunne parkere bilen på en offentlig parkeringsplads. Dette koster typisk i omegnen af 30-35 euro for en uge.
 

Lokal Transport

Det lokale kystbanetog har hyppige afgange, og billetter købes direkte på stationen.
På dage hvor båden mellem Portovenere og Riomaggiore ikke sejler, er det muligt at tage en lokal bus retur. Nærmere info om dette fremgår af jeres vandrebeskrivelser for den på gældende dag.
 
Overnatninger

I overnatter 2 nætter i Levanto på et 3-stjernet turistklasse hotel og 2 nætter på Riomaggiore på et 2- eller 3-stjernet turistklassehotel. Der er morgenmad inkluderet på begge hoteller.

Sværhedsgrad

Dagsturene som er beskrevet I programmet er grad 2. Da I er på egen hånd, bestemmer I selv hvor langt I vil gå hver dag, og I kan vende om, når I har lyst. Læs mere om vores graderingssystem her.

Rejseforsikringer

Det anbefales at tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

 
 

 

Udstyr

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - Du modtager en rabatkode ved køb af rejse.
- Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af Cinque Terres klima, ses DMI's data her

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Variationer af denne rejse

Vandreferie Cinque Terre, 7 dage

Dette er en 7-dages version af vores vandreferie i Cinque Terre.

Gå til rejse »
Cinque Terre og på Portofino-halvøen

Denne tur til Cinque Terre er længere og inkluderer ophold på Portofino-halvøen.

Gå til rejse »
Pisa, Lucca, Cinque Terre & Portovenere

Denne tur tager jer gennem Pisa, Lucca, Cinque Terre og Portovenere

Gå til rejse »

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

Oplev den naturskønne og turistfattige del af Amalfikysten. Den byder på vandring genne...
Sværhedsgrad: 2
9 dages vandreferie langs spektakulære kyststrækninger i Cinque Terre og på Portof...
Sværhedsgrad: 2
8 dages vandreferie med ruter rundt i hjertet af Amalfikysten fra den berømte kystby Amalfi t...
Sværhedsgrad: 2
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider