DKK 4.990,00

Spanien - Vandreferie i Midtspanien - De tre kongeriger

For flere hundrede år siden var dette område grænselandet mellem Aragón, Catalunya og det muslimske Valencia. På denne rejse kommer I til at udforske Bajo Aragón, Beceite og La Tinença National Park. Turen går fra Baja Aragón-regionen inde i landet til bjergene langs Middelhavet og lover smuk natur og et møde med det autentiske Spanien. Turens byder på bjerge, som ligger 1300m over havets overflade i den smukke nationalpark.

Vandreturen starter i den hyggelige landsby Cañada de Verich og slutter i Morella, hvor historiens store civilisationer, så som Ibererne, Celterne, Grækerne, Romerne og Araberne har sat deres præg.

Denne tur er for jer, som ønsker en intim oplevelse både i mødet med naturen og i mødet med menneskerne.

Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Datoer

Hvis I kan vælge datoen i rejsens kalender, så kan turen starte den dato.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Cañada de Verich, hvor I bliver indkvarteret på jeres hotel. Herefter er der tid til at opleve den lille landsby.

Dag 2 Rundtur fra Cañada de Verich

Dagens vandretur starter og slutter i Cañada de Verich. Idet I forlader byen går I forbi de gamle kalkminer langs en lille sti. I når til Mirador del Pilón, hvor fra I kan nyde den spektakulære udsigt over Bajo Aragon-regionen. Herfra går I ned til byen Torrevelilla og derfra videre til Barranco Hondo (Barranc Fondo), som er en kløft skabt af Mezquín-floden. I når landsbyen Belmonte de San José, hvorfra I går tilbage til Cañada de Verich.
Dagens vandring: ca. 7 timer
Distance: 22km (kan kortes ned til 17km)
+616m / -616m

 

Dag 3 Beceite

Dagen starter med en transfer til Beceite, hvor I også skal sove i nat. Dagens vandretur byder bl.a. på bjerget Penyagalera, som former grænsen mellem Tarragona og Teruel. Imens I går op ad bjerget kan I se, hvordan vandet gennem tusinder af år har eroderet stenene og skabt unikke formationer. Afhængigt af vejret kan I tage en dukkert i Uldemó-floden.
Dagens vandring: ca. 5 timer
Distance: 14km
+452m / -452m

Dag 4 Beceite til Font Ferrera

I dag vandrer I til El Parrizal, som er en smal dal formet af Matarranya-floden. Lanskabet i området er vildt, uopdyrket og en stor oplevelse. Dagens højste punkt er Roca Morera og Moles de Arany, hvor I kan nyde flere spektakulære udsigter. Herfra går I ned til Matarranya-floden og La Coscollosa-ravinen, som ligger midt i en nåleskov.
Dagens vandring: ca. 7 timer
Distance: 22km
+911m / -368m

Dag 5 Font Ferrera til Boixar

I dag skal I besøge La Tinençade Benifassá-nationalparken og dagen er forholdsvis stille og rolig. Når I har forladt skovene, som omkrænser Font Ferrera går I op til Tozal dels Tres Reis (1356m), som er det sted, hvor de tre fordums kongeriger mødes. I nyder udsigten over landskabet og Middelhavet. Herefter vandrer I ned til den lille landsby Fredes. Den sidste del af vandringen til Boixes går gennem områder, hvor naturen er ved at tilbageerobre tidligere opdyrkede terrassemarker.
Dagens vandring: ca. 4½ time
Distance: 17km
+444m / -503m

Dag 6 Boixar til Vallibona

I vandrer ud af Boixar ad de små veje. Byen er den sidste af landsbyerne i La Tinença-området og en del af sognet under Benifassá-klosteret. I vandrer til byen Vallibona, som er en mikroskopisk landsby med kun 20 indbyggere.
Dagens vandring: 3½ time
Distance: 15km
+110m / -485m

Dag 7 Vallibona til Morella

I dag vandrer I gennem et spændende område med store skove, eremitager og små afkroge, som lader tankerne vandre tilbage til fordums tid. I nårtil sidst til den smukke by Morella - som i øvrigt kan ses tårne i horisonten flere timer inden, I ankommer dertil. Byen er fuld af historiske bygninger, kirker, palæer og slotte. Bymurene i Morella stod også den gang El Cid i 1084 red igennem byen.
Dagens vandring: 4½ time
Distance: 16km
+423m / -283m

Dag 8 Hjemrejse

Vandreferien i Midtspanien er nu slut og I tager hjem eller videre ud i verden.

Prisen inkluderer

 • 7 nætter på små hoteller og kroer (turistklasse)
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad alle dage
 • Alle transporter nævnt i dagsprogrammet
 • Detaljerede rutebeskrivelser og anden nødvendig dokumentation
 • Bagagetransport mellem overnatningsstederne
 • Service hotline
Ikke inkluderet
 • Transport fra Danmark til Spanien
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
DKK 4.990,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se den enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Flyrejsen fra Danmark til Barcelona eller Valencia er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Den letteste måde at komme frem til Cañada de Verich er ved at enten køre selv fra Danmark eller leje en bil i lufthavnen ved ankomst. Fra Barcelona tager køreturen cirka tre-fire timer. Det er ligeledes let at arrangere enten, at I stiller bilen i Morella (turens slutsted) og bliver kørt til Cañada de Verich, hvor turen starter eller at I stiller bilen i Cañada de Verich og køres retur fra Morella. Transferen/returtransferen koster 50 euro for en bil for 1-4 personer.

Mad og drikke

Morgenmad og aftensmad er inkluderet på turen. Alle steder vil det være muligt at købe en madpakke, som I kan tage med på dagens vandretur. Bemærk, at nogle steder er det nødvendigt at bestille denne madpakke på overnatningsstedet. Prisen vil være cirka 7 euro pr. person pr. frokostmadpakke. Den vil typisk bestå af en sandwich, frugt, noget sødt og vand.

Sværhedsgrad

Dagsturene som er beskrevet i programmet er grad 3. Da I er på egen hånd, bestemmer I selv hvor mange stikveje I vil ud på, men programmet er lagt efter en gennemsnitlig vandretid på 4-7 timer om dagen i kuperet terræn. Læs mere om vores gradueringssystem her.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Udstyr

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - Du modtager en rabatkode ved køb af rejse.
- Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider