DKK 4.690,00

Spanien – Vandreferie langs Costa Brava, 8 dage

Kysten, havet, bjergene, skovene – alt spiller sammen på denne rejse langs Cataloniens flotte kyst. Denne vandretur er specifikt designet, så I rigtigt får oplevet denne del af Catalonien. I går langs den vilde kyst med de imponerende klipper, afsides strande og små fjorde med krystalklart vand. I drejer ind i landet og går gennem Aiguamolls Nationalpark, hvor I kan se et væld af forskellige fuglearter. I går op ad bjergstierne og nyder den storslåede udsigt – I kan se helt til Pyrenæerne.

En særlig fornøjelse på denne tur er de gotiske bygningsværker, den udsøgte gastronomi i regionen og de lækre vine, som produceres med druer fra de selv samme vinmarker, I vandrer igennem langs ruten.

Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
aug
sep
okt
nov
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
Datoer

Hvis I kan vælge datoen i rejsens kalender, så kan turen starte den dato.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst

I ankommer til Barcelonas lufthavn, hvor I bliver mødt og kørt til jeres første hotel i L’Escala. Den gamle bymidte har stadig karakter af en typisk spansk landsby med smalle gader og et stort udvalg af butikker, barer, cafeer og restauranter. Der er to små populære strande i den gamle bydel, som er med til at give byen sin dejlige atmosfære.

Dag 2 L’Escala til Sant Pere Pescador

Med L’Escala bag jer vandrer I langs den hyggelige kyststi og kommer forbi den gamle fæstning Sant Martí d’Empuries, som bestemt er besøg værd. Dagens store højdepunkt er dog de græsk-romerske ruiner tæt på Empúries (indgang betales lokalt). Denne oldgamle by blev brugt af romerne, som base for invasionen af den Iberiske Halvø. Der er en række flotte mosaikker og andre levn, hvoraf de fleste daterer til 218 f.kr. og frem.
Fra Empúries går I langs den sydlige del af Bay of Roses, forbi adskillige små strande, hvor I kan tage en dukkert.
Omsider når I frem til Sant Pere Pescador, som er omgivet af natur og et smukt landskab. St. Pere er fra år 974, hvor byen var ejet af St. Pere de Rodes-klostret.
Distance: 11km
Vandretid: ca. 4½ time

Dag 3 Sant Pere Pescador til Castello D’Empuries

Dagens vandring starter langs bredden af Fluviá-floden, hvorefter ruten fører jer igennem Aiguamolls Nationalpark. Uanset hvornår på året I tager turen, vil I efter al sandsynlighed se fugle som Ibis, hejrer, troldænder, rørhøge og ryler. Hvis I er heldige kan I dog i løbet af forår og efterår se flamingoer, sorte storke og fiskehejrer
I når til sidst frem til Castello D’Empuries. Castello er en smuk middelalderby med en masse historie. Der er mange historiske bygninger, som er et besøg værd, men byens største seværdighed er dog Santa Maria-kirken, som også kaldes Cathedral of the Empordá på grund af størrelsen og den gotisk-inspirerede arkitektur.
Distance: 12km
Vandretid: ca. 4 timer

Dag 4 D’Empuries til Cadaques

Dagen starter med en transfer til Platja Canyelles. I følger kysten østpå langs en fantastisk vandresti, som ikke kan undgå at imponere selv den mest garvede vandrer. I passerer mange små afsides strande og bugter med rig mulighed for en svømmetur. Efter en tid begynder I at vandre ind i landet gennem det bakkede landskab og de gamle olivenlunde, hvor I til sidst ender i Cadaques.
De store malere Picasso og Salvador Dalí havde begge Cadaques, som et af deres foretrukne steder at opholde sig. Byen byder på et væld af restauranter og I vil kunne finde al slags mad. Vi anbefaler dog, at I prøver en lokal fiskerestaurant.
Distance: 16km
Vandretid: ca. 5½ time

Dag 5 Afslapning i Cadaques

Denne dag har ikke noget program. I kan vælge at udforske Cadaques’ smalle gader, besøge kirken, gå de ca. 3km til Salvador Dalís hus eller blot nyde de mange cafeer og restauranter.
Valgfri vandring
Hvis I ikke har lyst til at slappe af, kan I vandre til den Iberiske Halvøs østligste punkt ved Cap de Creus, hvor de imponerende klipper ofte sætter de besøgendes fantasi i gang. Ligner de løver, drager, kameler eller ørne? Det er også muligt at spise frokost
Valgfri distance: 11km
Valgfri vandretid: ca. 4 timer

Dag 6 Cadaques til El Port de la Selva

I forlader Cadaques og går igennem hjertet af Cap de Creus Nationalparken. I følger en afsides sti med smukke udsigter over området, hvorefter I ankommer til El Port de la Selva.
El Port de la Selva nævnes første gang i år 974, men blev ikke en rigtig landsby før en gang i 1700-tallet, hvor den første kirke blev bygget. Landsbyen har stadig stemning af en gammel fiskerlandsby og I vil kunne finde mange historiske monumenter og bygninger, så som Taballera Dolmen, Serra de Rodes og Sant Fruitós-kirken. Landsbyen har nogle af Cataloniens bedste strande.
Distance: 12km
Vandretid: ca. 4½ time

Dag 7 El Port de la Selva til Llançà

I lægger El Port de la Selva bag jer og vandrer mod sydvest til Sant Pere de Rodes-klostret (lukket på mandage). Klostret dateres tilbage til det første århundrede efter Kristus og er et af Spaniens vigtigste. Efter besøget vandrer I videre til ruinerne af Castell de Sant Salvador, hvorfra I kan nyde den storslåede udsigt Alt Emporda til Albera-bjergene og Pyrenæerne. I har tillige udsigt over Bay of Roses og Cap de Creus. Når I er færdige med at nyde udsigten begiver I jer forbi det lille Chapel of Sant Onofre til landsbyen Llançà, hvor I slutter jeres vandring.
Distance: 13km
Vandretid: ca. 5 timer

Dag 8 Hjemrejse

Rejsen er slut. I tager toget fra Llançà til Barcelona (meget let), hvor I finder til lufthavnen. Det er også muligt at blive kørt hele vejen (prisen er 2.280kr for bilen - 1-4 personer).

Prisen inkluderer

  • 7 nætter på nøje udvalgte turistklassehoteller
  • Morgenmad alle dage
  • Velkomstmøde
  • Bagagetransport fra hotel til hotel
  • Detaljerede rutebeskrivelser, GPS, kort, beskrivelser af den lokale historie og andet nødvendigt materiale
  • Transfer fra Barcelonas lufthavn ved ankomst
  • 24-timer lokal hotline
Ikke inkluderet
  • Flyrejse fra Danmark til Barcelona
  • Administrationsgebyr kr. 145,-
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
DKK 4.690,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I overnatter i dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se den enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport / Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til Barcelona er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Bemærk: Vi anbefaler, at I venter med at købe flyrejsen, indtil vi har bekræftet turen.

Links
Momondo
t2t.dk
Norwegian

Landtransport

Når I ankommer til Barcelona sørger vi for, at I bliver hentet i lufthavnen og kørt til det første hotel. Når turen er slut og I skal hjem, tager I toget til Barcelona. Fra Llançà går der tog direkte til Barcelona, så selve turen dertil er meget let. Det er også muligt at købe en transfer fra Llançà til Barcelona. Dette koster 2.280kr i alt for bilen (1-4 personer). Hvis I ønsker dette, kan det vælges til på bookingformularen.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i prisen. I alle byer I overnatter I vil der være rig mulighed for at finde frokost og aftensmad.

Overnatning

På denne tur overnatter I på særligt udvalgte turistklassehoteller i de små byer. Det er muligt at få enkeltværelser, hvis I ønsker dette. Kontakt os for pris på dette.

Bemærk: Hvis I rejser i juli og august måned bor I på hotel i Llançà de sidste to nætter. Vandreturene er dog de samme som normalt.

Udstyr

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. Du modtager en rabatkode ved køb af rejse. Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.  

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

8 dage selvguidet vandring i Frankrig, gennem middelalderlige landsbyer til Middelhavet ved den fran...
Sværhedsgrad: 2-3
7 dages imponerende vandreferie langs den franske riviera med bagagetransport   &nbs...
Sværhedsgrad: 2
Velegnet til solorejse
En dejlig vandreferie i Midtspanien, hvor I går fra Bajo Aragón til Middelhavet. Smuk n...
Sværhedsgrad: 3
Nye Rejser 2018Velegnet til solorejse
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider