DKK 4.490,00

Spanien - Vandreferie på Tenerife

Med udgangspunkt ved den rå nordvestlige kyst tager denne vandreferie på Tenerife dig fra smukke vulkanske bjerge ned til den solrige sydkyst. I den billedskønne kystby Garachico kan I nyde den smukke udsigt over det store Atlanterhav og den grønne kystlinje. I vandrer igennem grønne områder - som er aldeles charmerende – og oplever desuden den alpine verden omkring Teno-bjergene. Vandringen gennem Masca-kløften er i særdeleshed noget at se frem til med de lodrette klippesider og unik vegetation. Når I kommer til den sydvestlige del af øen vandrer I langs urgamle ridestier og besøger bl.a. De Canariske Øers højeste punkt efterfulgt af turens højdepunkt, som er vandringen gennem Teide National Park.

På denne tur vil I opleve vandreruter langs relativt stenede stier. Turen kræver et generelt godt fysisk helbred og I kan forvente dagsmarcher op til 6½ time. Det er vigtigt at være sikker på fødderne, når I skal igennem Masca-kløften.

Højdepunkter på turen

 • Udsigten til den Mount Teides snedækkede tinde
 • Sort lavasten og det hvide månelandskab
 • Den imponerende Masca-kløft
 • De små afslappede landsbyer langs ruten
 • Fantastisk kyst- og bjergvandring
Overblik
Sværhedsgrad:
1
2
3
4
5
6
Afrejse i månederne:
dec
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
Datoer

Hvis I kan vælge datoen i rejsens kalender, så kan turen starte den dato.

Kunderne siger

Rejseplan Se alle dageLuk alle dage

Dag 1 Ankomst til Garachico

Garachico ligger på Tenerifes nordvestlige kyst. Den gamle bydel byder bl.a. på smukke palæer, kirker og slottet ’Castillo San Miguel’. De naturlige bassiner skabt af størknet lava indbyder uden tvivl til en dukkert.

Dag 2 Cirkulær vandretur fra Garachico

I vandrer langs gamle stier gennem et Garachico-området, som geologisk set er relativt nyt. Den anstrengende stigning bliver belønnet med en lækker udsigt over byen, den nordlige kyst og Atlanterhavet. Efter en kort pause i San Juan del Reparo går I ned igennem det frodige landskab med farverige blomster, bananplantager og små bække, som fører til Garachico.
Dagens vandring: ca. 2½-5 timer
Distance: 12km
+680m / -680m

Dag 3 Garachico til Santiago del Teide

Denne dag byder på en utrolig vandretur fra havet til højlandet. I vandrer gennem afsides kløfter, opdyrkede marker og laurbærskove, indtil I når til den rolige bjerglandsby Erjos. Herefter fortsætter I langs bjergstierne, som fører jer langs Teno-bjergene, indtil I ankommer til Santiago del Teide. Dagens vandring er en paradisisk oplevelse for naturelskere.
Dagens vandring: ca. 5½ time
Distance: 11km
+990m / -250m

Dag 4 Cirkulær vandring i Teno-bjergene

Dagen starter med en kort transfer til Teno-bjergene og Teno Alto, som er omringet af sætere med græssende geder. I starten tager turen jer langs en bjergryg, hvorfra I har en fantastisk panoramaudsigt. Herfra går I langs bjergryggen til Tabaiba-passet og videre herfra til Mount Pico Gala. Fra toppen kan I nyde udsigten over den vestlige kystlinje og den storslåede Masca-kløft, med de sorte sten. I går ned via Cruz del Gala kommer I tilbage til Santiago del Teide.
Dagens vandring: ca. 5½ time
Distance: 12km
+750m / -600m

Dag 5 Santiago del Teide – Los Gigantes, Masca-Kløften

Fra Santiago vandrer I til den afsidesliggende bjerglandsby Masca, som har en smuk beliggenhed i et grønt vulkansk landskab og taggede sten. Efter en kort kaffepause starter I vandreturen gennem Masca-kløften, som uden tvivl er en fantastisk oplevelse for selv den mest erfarne vandrer. Fra Playa de Masca tager I med båd til resortet Los Gigantes, hvor I overnatter ved havet.
Dagens vandring: ca. 3-5 timer
Distance: 5km
+150m / -890m

Dag 6 Los Gigantes til Arona/Vilaflor

Dagen starter med en transfer til den hyggelige landsby Adeje, hvorfra I vandrer videre langs ridestier, som i fordums tid blev anvendt til at transportere varer over bjergene. Turen byder på en masse smukke panoramaudsigter og stierne går langs terrassemarker og igennem skove til Ifonche. I fortsætter langs varierede stier til La Esclona, som er en idyllisk region af øen lige under det storslåede Teide-massiv.
Dagens vandring: ca. 6½ time
Distance: 15km
+890m / - 300m

Dag 7 Rundtur fra Vilafor

I dag starter I med at tage bussen til Vilaflor, som er De Kanariske Øers højeste punkt, hvor I oplever endnu et spektakulært landskab. I vandrer op til et udsigtspunkt, som ligger mere end 1800m over havets overflade og hvorfra I kan se ud over det ”hvide månelandskab”. Nyd udsigten over de bizarre sandstensformationer. En dejlig kontrast til de sorte lavasten, I har set så mange af i løbet af de sidste par dage. I tager bussen tilbage til Arona/Vilaflor.
Dagens vandring: ca. 4½ time
Distance: 13km
+550 / -550

Dag 8 Hjemrejse

Dette er turens sidste dag. I forlader hotellet og tager til lufthavnen. Det er også muligt at forlænge opholdet på det sidste hotel (se under "overnatning" i praktisk info-delen længere nede på siden).

Prisen inkluderer

 • 7 nætter på dejlige 3- og 4-stjernede hoteller i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • 1 aftensmåltid i Los Gigantes
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Bådtur fra Playe de Masca til Los Gigantes
 • Detaljerede rutebeskrivelser og anden nødvendig dokumentation
 • Service hotline
Ikke inkluderet
 • Flyrejse fra Danmark til Tenerife
 • Transfer til/fra lufthavnen
 • Busrejse fra La Esclona til Vilaflor t/r (koster cirka 6 euro pr. person)
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Administrationsgebyr kr. 145,-
DKK 4.890,00

Praktisk info

Om prisen

Prisen er baseret på, at I rejser minimum to deltagere sammen og overnatter i et dobbeltværelse. Det er også muligt at rejse alene mod et tillæg. Du kan se den enkeltpersontillægget ved at vælge "1 voksen" på bookingformularen.

På denne tur er I på egen hånd uden turleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelse, kort og andre praktiske ting, men du skal selv sørge transporten til turens startsted.

Afrejsedatoer
Denne tur er det muligt at starte på torsdage, lørdage og søndage. Se de mulige datoer i rejsens kalender. Hvis I kan vælge datoen, kan turen starte der.

Bemærk: Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du gemme dit tilbud, hvorefter det bliver send til dig som pdf. På den måde kan du fx sende det til dine medrejsende, så de også kan se prisen og hvad der er inkluderet. Når du har gemt et tilbud, kan du sidenhen genoptage bestillingen og du behøver ikke indtaste alle oplysninger igen.

Transport

Transporten fra Danmark til Tenerife (I kan både flyve til Tenerife Nord og Tenerife Syd) er ikke inkluderet i rejsearrangementet. I kan nemt finde en egnet flyrejse hos fx momondo.dk eller t2t.dk.

Bemærk: Hvis I vælger søndagsafgang er der direkte fly til Tenerife via de fleste større danske charterbureauer (fx Apollo Rejser eller Bravo Tours)

Bemærk: Norwegian har direkte fly fra København til Tenerife Syd hver torsdag fra november til marts. Hvis ikke denne passer jer, vil vi anbefale, at I bruger en flybilletsøgemaskine (som nævnt herover).

Generelle Links
Momondo.dk
t2t.dk

Flyver fra København
Norwegian
Primera Air
Jet Time
Ryanair

Flyver fra Billund
Primera Air
Jet Time
SAS

Flyver fra Hamborg
Norwegian
Eurowings
Condor
 

Tenerife Syd Lufthavn

Ankomst - transfer: Vi kan arrangere transporten fra Tenerife Syd til det første hotel for minimum 2 personer. Prisen er 600kr pr. person og turen tager cirka 1½ time.

Retur - transfer: Vi kan arrangere transporten fra sidste hotel til Tenerife Syd for minimum 2 personer. Prisen er 350kr pr. person og turen tager ca. 45 minutter.
I kan tilvælge transfer på bookingformularen

Hvis I selv vil klare transporten, kan I få overblik over den tur via dette link: Rome2Rio

Tenerife Nord Lufthavn

Ankomst - transfer: Vi kan arrangere transporten fra Tenerife Syd til det første hotel for minimum 2 personer. Prisen er 350kr pr. person og turen tager ca. en time.

Retur - transfer: Vi kan arrangere transporten fra sidste hotel til Tenerife Syd for minimum 2 personer. Prisen er 600kr pr. person og turen tager ca 1½ time.
I kan tilvælge transfer på bookingformularen

Få overblik over den tur via dette link:

Rome2Rio

Overnatning

På turen overnatter I på 3- og 4-stjernede hoteller. Morgenmad er inkluderet.

Ekstra nætter

Det er muligt at købe ekstra nætter i Garachico inden turen eller ekstra nætter i La Esclona efter turen. Priserne er som følger:

Garachico
Dobbeltværelse: 690kr pr. person pr. nat
Enkeltværelse: 950kr
Priser er inkl. morgenmad

La Esclona eller tæt på (Arona/Vilaflor)
Dobbeltværelse: 550kr pr. person pr. nat
Enkeltværelse: 820kr
Priser er inkl. morgenmad

Mad og drikke

Morgenmad alle dage er inkluderet i prisen. Det er ikke svært at finde frokost og aftensmad i området eller på hotellerne.

Sværhedsgrad

Dagsturerne som er beskrevet I programmet er grad 3.  Læs mere om vores graderingssystem her.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring. Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal man i stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Udstyr

Kvalitetsudstyr og god planlægning ligger til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% rabat på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk. Du modtager en rabatkode ved køb af rejse. Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området kommer her en oversigt. Data er fra yr.no.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Reg.nr. 2529

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne alle hverdage fra kl. 09 - 16.

Tlf. 71 99 02 89

Eller skriv til os på:

[email protected]

Send forespørgsel

Fandt du ikke hvad du søgte? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste aktive rejse.
Udfyld afrejse og hjemkomst for din ønskede ferie, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på din rejse.

Se også disse rejser

8 dages vandreferie blandt vulkaner på Azorernes største ø São Miguel, me...
Sværhedsgrad: 2
Individuel vandreferie på Mallorca gennem Tramuntana-bjergene - langs den dramatiske kystlinje...
Sværhedsgrad: 2
Rejser med Børnerabat
En dejlig vandreferie på den smukke ø, Madeira. Turen foregår langs kysten og ind...
Sværhedsgrad: 3
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Har du spørgsmål?

Ring til eksperterne

71 99 02 89

Klik for at skrive til os

Hverdage fra 09 - 15

Vores kunder

Følg os

 

;

×Vind et rejsegavekort på 5000kr

Vi trækker lod blandt alle, som tilmelder sig vores nyhedsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: 71 99 02 89
Mail: [email protected]

Se åbningtider