Dag 1 Ankomst til Perl

I ankommer til Perl og bliver indkvarteret på jeres hotel. Afhængigt af, hvornår I ankommer, kan det være, at I har tid til at spadsere lidt rundt og se jer omkring.

Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Hammes
Dag 2 Perl til Palzem

Rejsens første vandretur byder på en smuk udsigt over grænsen til Luxembourg og Frankrig. Ruten fører jer gennem den hyggelige vin-region, gennem skove og over marker til Palzem, hvorfra I kan skimte Slchoss Thorn (slottet), som er det ældste vinslot langs Modelfloden. Et særligt syn på netop denne etape er jordfaldshullerne af kalksten.

Vandretid Ca. 5-6 timer
Distance 22KM
Højdemeter 400M
Højdemeter 450M
Overnatning Hotel (eksempel): zur Moselterrasse
Dag 3 Palzem til Nittel

Efter at have besøgt Helfant-katedralen med de to tårne, går i langs stien og nyder den storslåede udsigt kun afbrudt af korte men stejle stigninger langs de blomstrende enge og skove. Nyd synet af Mosel-floden indtil I når det næste vindistrikt.

Vandretid Ca. 4½ timer
Distance 16KM
Højdemeter 300M
Højdemeter 350M
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Culinarium Nittel
Dag 4 Nittel til Igel og omegn

I vandrer langs forskellige stier gennem den varierede naturpark ”Nitteler Felsen”. I baggrunden kan I se Mosel-floden og de unikke kalkstensklipper. Dagens destination er byen Konz, hvor Saar-floden og Mosel-floden mødes. Byen var allerede bosat i Romertiden.

Vandretid Ca. 5½ timer
Distance 22KM
Højdemeter 450M
Højdemeter 450M
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Albachmühle
Dag 5 Igel og omegn til Trier

I dag vandrer I til byen metropolen Trier, hvor I følger i Romernes fodspor. Efter at have krydset Mosel-floden er det en anbefalelsesværdigt at tage en lille afstikker til Igel-søjlen (et romersk monument). I går herefter gennem Busen-dalen langs små stier til Trier, som bugner af kultur og attraktioner.

Vandretid Ca. 4½-5 timer
Distance 18KM
Højdemeter 350M
Højdemeter 350M
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Deutscher Hof
Dag 6 Byvandring i Trier

Husk at besøge Porta Nigra, som er på UNESCOs Verdensarvsliste samt katedralen og amfiteateret i Tysklands ældste by. I følger stien op til Petrisberg, hvorfra I kan se ud over Trier og Mosel-dalen. Om eftermiddagen tager I på en flot bådtur på Mosel-floden.

Vandretid Ca. 2-3 timer
Distance 10KM
Højdemeter 150M
Højdemeter 150M
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Deutscher Hof
Dag 7 Trier til Kordel og omegn

I dag går I fra at have vandret på Moselstien til Eifelstien. Det er turens sidste etape og ruten kunne ikke være mere pakket med højdepunkter. Flotte grotter så som Genoveva- og Klausen-grotten, den smukke udsigt over Kyll-floden og det imponerende Burg Ramstein er bare nogle af oplevelserne i den romantiske Butzerbach-dal.

Vandretid Ca. 5 timer
Distance 19KM
Højdemeter 550M
Højdemeter 500M
Overnatning Hotel (eksempel): Hotel Neyses
Dag 8 Hjemrejse

Rejsen er slut og det er tid til at tage hjem eller videre ud i verden.

RUTENS PROFIL OG KORT

Klik et sted på "rutens profil", og se lokationen på kortet ..eller omvendt!

Generelt om rejsen

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting.

Se prisen
Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se turens endelige pris inkl. alle mulige tilvalg, I måtte ønske.

Transport/Flyrejse

Transport til/fra turens start- og slutsted er ikke inkluderet i prisen. Det tager ikke mere end 7½ time at køre fra den tyske grænse til Perl, så denne tur er oplagt, hvis man vil køre selv.

Få overblik over turen her: Rome2Rio

Parkering er gratis. Der er begrænsede parkeringspladser ved hotellet i Perl og det er ikke muligt at booke hjemmefra. Hvis der ikke er ledige parkeringspladser er der også mulighed for at parkere ved en offentlig parkeringsplads tæt på hotellet.

Fra Kordel tager det cirka 1½ time og et togskift i Trier at komme tilbage til hotellet/bilen i Perl. Se turen her: Rome2Rio

Hvis du vil flyve

Hvis du ikke vil køre selv, så er det hurtigst at flyve til Luxemburg (LUX) og derfra tage bussen til Perl.

Få overblik over den tur her: Rome2Rio

Links
Momondo
t2t.dk

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet i prisen. Der er mange steder, hvor I kan købe frokost og aftensmad i løbet af turen.

Overnatning

På denne tur overnatter I på særligt udvalgte turistklassehoteller og kroer.

Ekstra nætter

Det er muligt at tilvælge ekstra nætter før eller efter turen. Dette tilvælges på bookingformularen.

Udstyr og rabataftaler

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - I modtager en rabatkode ved køb af rejse. - Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området, ses yr.no's data her:

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr. Næste lodtrækning er 1. april.