Vandring rundt om Zugspitze
Se billeder

Vandring rundt om Zugspitze

Vandreferie på egen hånd

Mount Zugspitze (2.962 m) er det højeste bjerg i Tyskland, og et af de mest populære bjerge i Alperne - med fordelen, at det let kan nås med kabelbane. Denne uges vandreferie bringer jer rundt om basen af bjerget og der vil være rig mulighed for at se Zugspitze i forskellige vinkler, samt nyde den storslående natur der i det hele taget pryder området.
I vil vandre gennem fantastiske kløfter, over smukke alpine sætere og overnatte i fredfyldte landsbyer.

Ruten
Ruten er i den lette ende af en niveau 2. Vandringen foregår på gode stier og skovveje i bakket terræn. Vandredistancerne er mellem 3-5 timer om dagen. Vandrere i almindelig god form vil sagtens kunne klare denne vandring.

Hund
På denne tur er det muligt at medbringe hund. Skulle dette have interesse, så noter hundens race og højde under bemærkninger i bookingformularen, så booker vi den med på jeres tur. - Det er muligt at der vil være et lille ekstra gebyr på medbringelse af hund, til betaling lokalt på hotellerne. Det drejer sig typisk om 10-15€ pr. nat.

Højdepunkter på rejsen

 • Tysklands højeste bjerg -  Zugspitze
 • Bagagetransport mellem hotellerne
 • Storslåede panoramudsigter over smukt alpelandskab
 • Vandring der både tager jer gennem smukke kløfter, langs smukke bjergsøer og over alpine sætere

 

Gode råd til vandreferie

feb.
mar.
apr.
maj
jun.
jul.
aug.
sep.
okt.
nov.
dec.
jan.
Dag 1 Ankomst til Garmisch Partenkirchen

Individuel ankomst til Garmisch Partenkirchen, med indcheckning på hotellet og velkomstmøde.

Dag 2 Vandring fra Garmisch gennem Partnach kløften
vandring-zugspitze

Jeres første vandredag byder på vild og idyllisk vandring gennem Partnach-kløften, hvor vand fra Wetterstein massivet samles til en lille flod. Efterfølgende går turen gennem det bølgende landsskab af alpine sætere til overnatningsstedet ved Klais eller Mittenwald. Mellem disse to byer kører en lille lokal togbane, og billetten købes direkte på stationen.

Vandretid Ca. 5 timer
Distance 16KM
Højdemeter 640M
Højdemeter 430M
Dag 3 Vandring gennem den brede Leutasch-dal
vandring-tyskland

Dagen byder på endnu en smuk kløftvandring, hvor I følger stenmure, hugget ind i klippevæggen, såvel som træbroer der krydser vandet i op til 40 meters højde. Som kontrast til de rå klipper fortsætter vandringen ud i den brede Leutasch-dal med sine små landsbyer og blomstrende enge, med flotte udsigter af Wetterstein massivet i baggrunden.

Vandretid Ca. 4 timer
Distance 14KM
Højdemeter 220M
Højdemeter 30M
Dag 4 Fridag, med forskellige vandremuligheder
vandring-tyskland

Dagen er til fri disposition og I har muglighed for frit at vælge dagens aktivitetsniveau.
Det kan anbefales at tage en gåtur ned til søerne i og omkring Seefeld. Det er også muligt at vandre op på en af Seefelder toppene, eller tage op med kabelbane.
I afslutter dagen med en bustur tilbage til Leutasch.

Vandretid Ca. 3 timer
Distance 9KM
Højdemeter 300M
Højdemeter 220M
Dag 5 Vandring i naturparadiset Gaistal
tyskland-vandring

En kort bustur tager jer ind i den naturskønne Gaistal-dal. Her nydes sommeren af Haflinger heste og kvæg i grå, brune og sorte nuancer. Vandring af Ganghofer stien vil bringe jer direkte ind i et malerisk sceneri og op på den smukke Ehrwalder sæter. Herfra tager I en kabelbane ned i dalen, hvorfra I begiver jer det sidste stykke til Ehrwald.

Vandretid Ca. 5 timer
Distance 17KM
Højdemeter 440M
Højdemeter 290M
Dag 6 Vandring fra Ehrwald til Garmisch
tyskland-mountain-adventures

I nærmer jer ligeså stille foden af Zugspitze der med sine 2.962 m. Er det højste bjerg i Tyskland. Herfra er der en fantastisk og populær udsigt over søen Eibsee. Vandringen ender helt nede ved søbredden af Eibsee, med storslået panoramaudsigt af både Zugspitze og Garmisch. Når I har indåndet den sidste bjergluft, hopper I på Zugspitze-toget tilbage til Garmisch, hvor I tjekker ind på hotellet.

Vandretid Ca. 4½ timer
Distance 12KM
Højdemeter 540M
Højdemeter 510M
Dag 7 Hjemrejse

Efter morgenmaden checker I ud af hotellet for individuel hjemrejse.

RUTENS PROFIL OG KORT

Klik et sted på "rutens profil", og se lokationen på kortet ..eller omvendt!

Prisen inkluderer
Ikke inkluderet
 • Transport fra Danmark til turens startsted t/r
 • Adgangsbillet til kløfterne (ca. 4.€)
 • Togbilletten fra Klais til Mittenwald (ca.3 €)
 • Lokale busser (ca. 3€)
 • Eventuel lokal turistskat
 • Afbestillings- og rejseforsikringer
 • Administrationsgebyr (145,-)
Generelt om rejsen

På denne tur er I på egen hånd uden rejseleder. Vi har sørget for overnatningerne, rutebeskrivelserne, kort og andre praktiske ting.

Afrejsedatoer
Denne tur er det muligt at starte på fredage, lørdage og søndage fra juni til oktober.

Se prisen
Hvis du går ind på bookingformularen, udfylder den og og trykker videre til side 2, så kan du se turens endelige pris inkl. alle mulige tilvalg, I måtte ønske.

Transport/Flyrejse

Flyrejsen fra Danmark til München er ikke inkluderet i rejsens pris. I kan finde flybilletterne i en flybilletsøgemaskine så som momondo.dk eller t2t.dk. I er velkomne til at kontakte os, hvis I vil have hjælp til at finde den rette flyrejse.

Der er ikke svært at komme til Garmisch, hvor turen starter og slutter. Der er direkte fly fra Billund og København til München, hvorfra der kører tog til Garmisch (ca. 2 timer). Hefra kan man gå, tage bus eller hoppe på en taxa fra togstationen til hotellet.

Få overblik over turen fra Munchen ti Garmich her:

Rome2Rio

Links
Momondo.dk
t2t.dk

- Parkering - hvis I kører selv
Det er også en oplagt destination at køre til selv. Fra den dansk/tyske grænse til Garmisch tager det ca. 10 timer.
Der er begrænset gratis parkering direkte ved start hotellet, men som alternativ er der en offentlig p-kælder hvor det er muligt at parkere bilen hele ugen for ca. 20 € - Det er ikke muligt at forhåndsreservere plads.

Mad og drikke

Morgenmad er inkluderet på alle hoteller.
Det er desuden muligt at tilkøbe aftensmad på hele turen, denne vil bestå af min. 3-retters menu. Hvis I ønsker halv pension på turen kan dette vælges til på bookingformularen.

Ekstra nætter
Det er muligt at tilkøbe en ekstra nat før eller efter turen. Dette vælges til på bookingformularen.

Overnatning

I overnatter på charmerende 3-stjernede hoteller og landsteder.

Udstyr og rabataftaler

Bag enhver storslået naturoplevelse, ligger kvalitetsudstyr og god planlægning til grund for friluftslivets muligheder, sikkerhed og komfort. Derfor samarbejder vi med Friluftsland, hvor vores kunder får 10% på grej i butikkerne, såvel som på webshoppen friluftsland.dk  - I modtager en rabatkode ved køb af rejse. - Der gives ikke rabat på Canada Goose produkter, samt i forvejen nedsatte varer.

Rejseforsikring

Det anbefales at tegne en rejseforsikring der som minimum dækker sygdom, ulykke, hjemtransport, tabt ferie, bagage og ansvar. Kunden er selv ansvarlig for at tegne nødvendige rejseforsikringer, som dækker disse omkostninger. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring - Bestil her.

- Husk Det Blå Sygesikringskort
I 2014 ophørte det gule sundhedskort med at at gælde som rejsesygesikring udenfor Danmark, Færøerne og Grønland.
Hvis uheldet er ude på rejser i EU, Norge, Island,Liechtenstein (EØS) og Schweiz, skal mani stedet bruge det blå EU-sygesikringskort. I kan læse mere om dækningen I de forskellige lande på www.huskdetblaa.dk. I Skal være opmærksomme på at der kan opstå en egenbetaling for lægehjælp, hvis I vælger ikke at supplere jeres Blå EU Sygesikringskort med en rejseforsikring.

Klima

Det kan være svært at planlægge sin rejse efter vejret, men for at hjælpe til et gennemsnitligt billede af klimaet i området, ses yr.no's data her:

klima-garmisch

Se også disse rejser

Nyhedsbrev

VIND ET 3000,- REJSEGAVEKORT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et rejsegavekort på 3000kr.